Bokes 3061 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nakon prodaje Transalpa ostalo mi je nesto opreme koju verovatno ubuduce necu koristiti, pa se prodaje: 1. Givi Maxia, 52 litra, odlicna: 140 eura, 2. Held cirada L velicina, kupljena u motokuci Lazarevic u KG, koriscena samo jednom i to pod nastresicom. Plastificirana, nepromociva, kao nova. Mog Transalpa je sa Maxiom pokrivala do ispod polovine tocka (pokrije osovine). Cena nove je 3600 din. Evo likna ka istoj cirada HELD Cena: 20 eura 3. Kutija sa alatom za Hondu Transalp. Mislim da alat nije kompletan, ali cu slikati i postaviti ovde da vidite. Cena: 20 eura 4. Stender za zadnji tocak rucne izrade. Nije bas kao nov ali je dobar. Cena: 15 eura 5. Poklanjam: Servisno uputstvo za Hondu Transalp `89.godiste, na engleskom, odstampano. Pa ako nekome treba, da ne stampa.... Slike trenutno nemam ali cu okaciti ovih dana, dok sve to uslikam, stoji mi kod roditelja u garazi. Kontakt telefon za sve sto vas zanima 065/2000-370 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bih rezervisao taj stender , samo ako moze neka slika .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13511 Napisano Octobar 15, 2012 Ne silazi, 7562 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baci slike te Maxie Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam da ubacim neku sliku: 1. Givi Maxia 3. Kutija sa alatom za TA 4. Stender zadnjeg tocka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Cirada rezervisana. Ostalo i dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nazalost odustajem od stendera , plata kasni , fax izotimao sav stek i tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema imenjace, preche je preche... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao stender iskustva sa Super Tarabom? Kako da organizujemo primo-predaju? Ja sam iz bga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga koristio za ST ali obzirom da se sirina podesava ne verujem da ces tu imati nekih problema. Mogu da ti posaljem AKS-om nakon uplate na moj TR, ako ti odgovara. Troskove dostave snosis sam. Ostatak dogovora najbolje preko fona, imas broj gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Cirada prodata! Ostalo aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za stender ako nije prodat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Штендер и остатак продаје и даље на продају... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Штендер отишао, ТА сервисно упутство резервисано. Остали још МАКСИЈА и КУТИЈА СА АЛАТОМ ЗА ТРАНСАЛПА Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...