boban(guga) 293 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Dosta si delova ispeskirao a kako mislis da farbas aluminijum ili poliranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta si delova ispeskirao a kako mislis da farbas aluminijum ili poliranje Planiram farbanje jer je prilično ostecen hocu reci na dosta mjesta je vec oguljen taj sloj da bi se mogao polirat mislim na felme a u kombinaciji koju planiram ofarbana dekla motora ce bolje izgledati . Trenutno su mi felme i najveci problem jer su žice skroz zahrdjale a nisam još našo majstora koji bi mi centrirao ako ih skinem a moram ih razmontirat da bi srce i rubove sredio . http://img834.imageshack.us/img834/7724/photo0123v.jpg evo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 9, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se još jedan problem auspuh koji sam nabavio je original ali je zadnjih par godina stojao vani na kisi uspravljen i voda se lila direktno u njeg, e sad pored istresanja ogromne kolicine rdje pokusanja paljenja ( nikl je vec probila rdja ) još uvjek je prilicno tezak i pun svega kad ga prodrmam . Nisam voljan da ga otvaram ali izgleda da mi nema druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se još jedan problem auspuh koji sam nabavio je original ali je zadnjih par godina stojao vani na kisi uspravljen i voda se lila direktno u njeg, e sad pored istresanja ogromne kolicine rdje pokusanja paljenja ( nikl je vec probila rdja ) još uvjek je prilicno tezak i pun svega kad ga prodrmam . Nisam voljan da ga otvaram ali izgleda da mi nema druge Ne isplati se! Ako mozes, nadji drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 9, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imao je polovan za 1500din po oglasima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reci čekalo se i čekalo ali konacno se majstor sjetio da bi trebalo nesto i raditi pa evo rezultata , dovoljno da se pocne sa sklapanjem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i stvar ukusa , ali meni nije po ukusu kada su i zbice ofarbane , kao da ga Gustav iz crtanog bojio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja kilometar sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i stvar ukusa , ali meni nije po ukusu kada su i zbice ofarbane , kao da ga Gustav iz crtanog bojio Viša sila stvar je ekonomske racunice, sad je najbitnije da se pokrene a ko zna kad se nesta promjeni lako cu ih zamjeniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Slika kaze sto rijeci na jednoj strani je bila podloska na drugoj nije sta sad ??? ovo je osovina zadnje viljuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično to se trazi . A sad rizikovacu da pitam kakve su sanse za ovakav katalog malo opsirnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 3, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://togs.biz/josip/manuali/mz/ETZ250IFAHrv/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9048-mz-manuali/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan ovako je izgledo kad je stigao A sad novi početak ovo je dio starog "novog" auspuha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno nove boje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ide polako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mora polako i dobro je samo da ide . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred bice puska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ..ubojita ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva sa trajalovim gumama ? Zadnju moram kupiti i rad sam novu uzeti cijena ovde je oko 25 evra za dimenziju 3.5*16 . ( da to nije malo uska dimenzija ) Šara je klasična prugasta kao za biciklo što mi se ne svidja ali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 3, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mene je dobro služila 4 - 5 godina, jedino što je bila ona kao kramponka. Izlizao sam je skroz pa morao da menjam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je dobro služila 4 - 5 godina, jedino što je bila ona kao kramponka. Izlizao sam je skroz pa morao da menjam . Znaci ova dimenzija nije uska za 251 seriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 3, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 3.50 je veličina koju fabrika preporučuje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan 3.50 je veličina koju fabrika preporučuje ! OK HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...