Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan gvozden ;D ! R 80 G/S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce da te nateraju da zamenis motor zbog novog dizajna, nego zbog raspada starog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 22, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce da te nateraju da zamenis motor zbog novog dizajna, nego zbog raspada starog. Naravno ! a nama kao malo treba da se primimo ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan test voznja u u velsu na off-road poligonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, Posto si bio dobar, mozda ti Dead Mraz dotera novi Adventure. Stvarno je bezveze da vozis onu starudiju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, Posto si bio dobar, mozda ti Dead Mraz dotera novi Adventure. Stvarno je bezveze da vozis onu starudiju... ;D ;D ;D Xe xe ! uskoro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Januar 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine u ovo vreme... bićemo milioneri Eh... a što bi ja voleo jedan takav... da se druži sa sadašnjim... A još kad bi uspeo da ubedim gospođu da proba da vozi... pa da zajedno giljamo drumovima i van njih... E to ja zovem Adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 7, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine u ovo vreme... bićemo milioneri Eh... a što bi ja voleo jedan takav... da se druži sa sadašnjim... A još kad bi uspeo da ubedim gospođu da proba da vozi... pa da zajedno giljamo drumovima i van njih... E to ja zovem Adventure Pocnes sa ubedjivanjem gospoje kao je F650GS bas za dame itd pa onda je ubedis da vam za apsolutno uzivanje jos fali R1200GS i eto ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su to problemi oko struje na starijem ADV-u... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su to problemi oko struje na starijem ADV-u... ??? Hmmm ja nemam pojma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...