Jump to content

Moto Zajednica

MV Agusta F4 1078RR 312 samo za prave odlikase

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Sto se tice dizajna samo jedno da kazem Ducati je Ducati...

F4 je dizajnirana davne '97 godine i do dan danas privlaci poglede skoro bez ikakvih izmena.

e, sad, pogledajte rep na F4 i na 10 godina mladjem Ducatiju 1098! Uvidjate li slicnosti? Toliko o uspelosti dizajna Aguste...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Sto se tice dizajna samo jedno da kazem Ducati je Ducati...

F4 je dizajnirana davne '97 godine i do dan danas privlaci poglede skoro bez ikakvih izmena.

e, sad, pogledajte rep na F4 i na 10 godina mladjem Ducatiju 1098! Uvidjate li slicnosti? Toliko o uspelosti dizajna Aguste...

... a ako bi onda povukli paralelu izmedju F4 i 916, videli bi da je to savremena verzija Ducatija (ako bi gledali bez fara) Kad se malo obrati paznja na detalje tacno se primeti da je isti covek dizajnirao oba motora (mada bi se moglo govoriti i o redizajnu).

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Molim vas, sad hocete da kazete da je lepsi od desmosedicija? Sto se tice dizajna samo jedno da kazem Ducati je Ducati... Mada naj vise volim italijane i auta i motore sto se tice dizajna a nemce sto se tice pouzdanosti, kad bi se ta dva sklopila...

Da  ne off-ujemo,ne radi se o tome šta je ljepše,nego što je neko ovdje rekao da je Agusta ružna .Kad sam već ko off-a...jaka ti je i ta švapska pouzdanost ;D

• Drug član, 1372 postova

Molim vas, sad hocete da kazete da je lepsi od desmosedicija? Sto se tice dizajna samo jedno da kazem Ducati je Ducati... Mada naj vise volim italijane i auta i motore sto se tice dizajna a nemce sto se tice pouzdanosti, kad bi se ta dva sklopila...

Da  ne off-ujemo,ne radi se o tome šta je ljepše,nego što je neko ovdje rekao da je Agusta ružna .Kad sam već ko off-a...jaka ti je i ta švapska pouzdanost ;D

Sto, lose bi ti bilo da imas nekog nemca? ;D

• In memoriam, 87 postova

Pre svega svi znamo da su ukusi razliciti, ali ako se pogleda u globali F4 vazi za najlepsi motor. Od sto ljudi koje pitas bar 70 ce ti reci da je agusta najlepsa... A inace sve sto je lepo to je i skupo, to je odgovor za one kojima se cena nedopada, pa da nije toliko skup nebi bio tako eksluzivan... A i ako pogledate da se i japanci iz godine u godinu sve vise priblizavaju cenama ducatija i aguste... svake godine su sve skuplji...

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Kao prvo:

kada se vec razbacujete sa dizajnom 916/996/998 i MVF4 zasto nepogledate koje dizajner pa onda sami donesite zakljucke. Hint: imaju ista imena ;D

Kao drugo:

Uporedjujete babe i zabe, te Italijani nisu kvalitetni, te nikad ih nebi kupio, te cuo sam ovo cuo sam ovo, te japanac od 600cc je bolji od Ducatija 900SS, itd. 

Opet se ponavlja prica da se kritikuje nesto sto se nije vozilo ili posedovalo.  Jedno je imati svoje misljenje a drugo neargumentovano iznositi isto.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Kao prvo:

kada se vec razbacujete sa dizajnom 916/996/998 i MVF4 zasto nepogledate koje dizajner pa onda sami donesite zakljucke. Hint: imaju ista imena ;D

Kao drugo:

Uporedjujete babe i zabe, te Italijani nisu kvalitetni, te nikad ih nebi kupio, te cuo sam ovo cuo sam ovo, te japanac od 600cc je bolji od Ducatija 900SS, itd. 

Opet se ponavlja prica da se kritikuje nesto sto se nije vozilo ili posedovalo.  Jedno je imati svoje misljenje a drugo neargumentovano iznositi isto.

izvini ali dukatija 900ss sam posedovao i vozio i stojim 100% iza onoga sto kazem a to ja da ce ga japanac r naravno od 600cm pojesti i uzduz i popreko,znaci da nepricamo svi napamet,mislim malo fali pa da si mi rekao da lazem,znaci posedovao sam ga vozio i vise nikad nezelim da imam dukatija.,,naravno to je mozda samo moje misljenje,jesu lepi stabilni samo im fali japanska masina,ali bi naravno mozda sve bilo drugacije da zivimo negde gde je standard bolji gde bih mogao da dodjem do rezervnioh delova a da necekam 3meseca i naravno da se ima para za iste,

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Kao prvo:

Kao drugo:

izvini ali dukatija 900ss sam posedovao i vozio i stojim 100% iza onoga sto kazem a to ja da ce ga japanac r naravno od 600cm pojesti i uzduz i popreko,znaci da nepricamo svi napamet,mislim malo fali pa da si mi rekao da lazem,znaci posedovao sam ga vozio i vise nikad nezelim da imam dukatija.,,naravno to je mozda samo moje misljenje,jesu lepi stabilni samo im fali japanska masina,ali bi naravno mozda sve bilo drugacije da zivimo negde gde je standard bolji gde bih mogao da dodjem do rezervnioh delova a da necekam 3meseca i naravno da se ima para za iste,

Šta znači to "pojesti uzduž o popreko" ? Ako si mislio da je "japanskih" 600 ccm brže i jače od "žabarskih" 900 ccm,u redu...ali da li je to jedino mjerodavno i na kraju,da li je to jedino važno. ?

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Kao prvo:

Kao drugo:

Šta znači to "pojesti uzduž o popreko" ? Ako si mislio da je "japanskih" 600 ccm brže i jače od "žabarskih" 900 ccm,u redu...ali da li je to jedino mjerodavno i na kraju,da li je to jedino važno. ?

mislio sam na masinu i na brzinu.a ne na stabilnost i kocnice,samo sam na snagu mislio a ne na ostalo,a povredilo me je to sto sam vozio tu makinu duze vremena i 100%stojim iza tog citata ,a ne da sam pricao u prazno

• In memoriam, 87 postova

Ali pogledajte samo sta od opreme se dobija uz svakog talijana, po meni italijani su bolji zbog dizajna i opreme, i nekako svi duze voze italijane nego japance(pricam za r-ove) od prilike svakih godinu-dve ljudi menjaju japance kada ih kupe, a italijani traju minimum 4... Ali to su moji neki zakljuchci...

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

mislio sam na masinu i na brzinu.a ne na stabilnost i kocnice,samo sam na snagu mislio a ne na ostalo,a povredilo me je to sto sam vozio tu makinu duze vremena i 100%stojim iza tog citata ,a ne da sam pricao u prazno

Posto smo se ja i ti ispricali i razumeli na PM-u da se i ja ponovo uljucim.

Uporedjivati Ducati 900SS sa R6, CBR600, GSXR600 i slicnim motorima je neoprihvatljivo, pa naravno da su oni i jaci i brzi.  Z ta uporedjenja postoji Ducati 748 koji je u istoj klasi.

Niko neosporava cinjenicu da su Ducati motori skupi za odrzavanje.  Pa i sam Ducati je zbog toga smanjio intervale servisiranja i vreme potrebno za servis pocevsi od 2007 godista.

• Svrati ponekad, 323 postova

Ne razumem se mnogo u tip motora o kojima raspravljate (ali citam sve teme), mogu samo reci da mi se najvise svidja MV Agusta, pa Dukati pa ostali...

Totalno laicki komentar ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja