GhostMile 4614 Napisano Octobar 6, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se pre 2-3 godine da na autoputu u Italiji, pravac od Milana prema Ankoni...saobracaj u svim trakama se odvija brzinom od 140-150km/h. Ja natovaren na motoru sa zenom, trudim se da nadjem svoje mesto...u tom trenutku pocinje da sipi kisa i vidljivost se smanjuje bar upola od vode koju dizu kamioni...naravno da ludaci ne usporavaju. Sve vreme sam mislio na reci jednog drugara koji vozi kamion u Italiji: drug, ovde kada je udes nalupa se i po 100-tinjak vozila. Opcija da jos ubrzam je nemoguca jer se nista ne vidi, a i opcija da usporim i nadjem se nekom na putu nije bas primamljiva. Sve u svemu sacuvati zivu glavu! E doktore, ova tvoja prica je otprilike i uzrok ove teme, samo sto nije Italija i nije jednom pre 2-3 godine, nego manje vise svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3980 Napisano Octobar 8, 2012 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno takodje izbegavam autoput kad god mogu ali zbog toga sto jednostavno nemam meru kada izadjem na njega. Obicno vozim 200+ a sa drustvom smo picili i 250 kao budale kad vide sisu Jebga kad nemas meru onda bolje i ne probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...