mivan 51 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih piaggio beverly 250,fond je 1400e.pozeljne ponude sa slikama i kontakt telefonom.hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Octobar 13, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan a da dovezemo nesto iz inostranstva?recimo oko 2008.god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan sve sto se uklapa u cenovni rang,dolazi u obzir.hvala kolegama na drugim ponudama,ali mene interesuje beverly 250 u ispravnom stanju i sa regularnim papirima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces naci Beverly 250 u dobrom stanju za 1400evra a da nije preturio 100.000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Octobar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan @alexabgd jesi ti u pravu,ja sam novi u ovom svetu,ali to je ono sto ja mogu da ponudim.ako se nekome odgovara cifra,neka se javi,da se vidimo,ako ne nikom nista.ne potcenjujem niciju imovinu,nemojte me pogresno shvatiti.nisam komentarisao nicije oglase ili slicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,jos jednom,kolegama na ponudama,ali mene stvarno interesuje samo piaggio beverly 250. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan pokusaj pred kraj sezone.ako se ni sada ne javi neki vlasnik beverly-ja,odustajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 15, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.subito.it/moto-e-scooter/beverly-250-ie-verona-52723326.htm + plus ostali troskovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan A da "nabacis" još koju stotinu evra na svoj budžet, i da biraš. A šta misliš o kreditu? Mesečna rata za novog izađe malo manje od 90 jura,na 4 godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,ali bez kredita.verovatno si ti u pravu,ali nemam naviku kupovanja na kredit.to sto imam u dzepu,to mi je.ima dosta faktora koji uticu na to,kuca,familija,itd.,itd.zainatio sam se i intenzivnije gledam druge oglase,nesto cu naci.hvala na savetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...