B0JAN 57 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan trazim po netu prodavnice delova i nadjem MOTOBIKE SHOP,narucim neke delove kad ono zovu me posle pola sata i kazu,nemamo to,nemamo ono...jel hocete da saljemo samo ovo? dajte ako znate neku drugu prodavnicu da narucim...trebaju mi semerinzi radilice za etz 251... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo: zbog pravila Foruma i oglašavanja koje se na BJB-u plaća sve kontakte možete prosleđivati na način koji nije javan. PP je jedan od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo: zbog pravila Foruma i oglašavanja koje se na BJB-u plaća sve kontakte možete prosleđivati na način koji nije javan. PP je jedan od njih. ok shvatio sam,to je ono kad kliknes na "procitao sam pravila i uslove koriscenja" a u stvari nisi ni otvorio,izvinjavam se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan E momci, znam da sam malo omasio temu, ali me zanima da li mozda neko zna gde mogu da se nabave delovi za JAWU typ 559 250ccm, obicno ko ima delove za mz ima i za JAWU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 13, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A sta konkretno treba ? za tu 559 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...