grom94 2 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri, zovem se Marko, iz okoline Trstenika sam, imam 18 godina, i motore vozim od malena. Poceo sam sa suzukijem rv50, promenio par komada i trenutno vozim Yamahu Tdm 850. Nadam se dobrom druzenju, veliki pozdrav za sve clanove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i za tebe iz Baljevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Babušnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_92 0 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Suzuki RF 600 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Dobrodosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grom94 2 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene , iz Backe Palanke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...