sinke 451 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan HEINE GERICKE komplet M-vel: vodo-vetro nepropusno,reflektujuci materijali,full protektori,termo postava,gore tex dimenzije:jakna:duzina od kragne 70cm;sirina u grudima 57cm;rukav od ramena 64cm pantalone:duzina 100cm;sirina struka 45cm;duzina prsluka 23cm CENA: 200 eur DAINESE 58 vrhunska kozna jakna sa tvrdim protektorima u laktovima dimenzije:duzina 68cm;sirina u grudima 64cm;rukav od ramena 67cm CENA: 100eur HIT AIR sbf vel L Japanska firma vrhunska turing jakna sa AIR BAG om!!!! dimenzije:duzina 78cm;sirina u grudima 66cm;duzina rukava od kragne 82cm CENA: 120eur RICHA GP TOP RACE vel M kozne rukavice CENA: 20eur Sinisa : 069/60-60-61 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan hit air jakna...za koju je to visinu i tezinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje Dainese, cujemo se danas, samo da vidim da li velicina odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan HIT AIR,pa L vel....sta znam meni je malo komotnija,ja sam 1.80 77kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto Dainese nije manja. Vrhunska jakna za taj novac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan rezz dainese za mene;) imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Otisle pantalone i Dainese jakna,ostalo,aktuelno...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zapljunuo rukavice. Danas nisam stigao od posla, ali sutra nadam se dolazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice sam ipak na kraju dao drugaru...Jakna Gericke moze za 80eur,HIT AIR moze za 100eur Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo da osvezim oglas...Inace za obe jakne moguce su i zamene za skroz crnu ili crno belu,crno sivu varijantu isto jakne,vel M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 17, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ostala samo HIT AIR jakna!!!!Ljudi ta jakna je pre par godina u Zagrebu placena 550EUR, siguran sam da ce neko biti prezadovoljan za 100EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...