sima strahota 181 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo... sve je aktuelniji oglas. Polako dolazi lepo vreme pa bi mogli malo i da se vozamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Obzirom da regisracija ističe za nešto više od mesec dana odlučio sam da spustim cenu za veličinu registraciji i malo više od toga. Da se ne bi cenkali i ubeđivali, poslednja cena je 1500e. Obzirom da registracija uskoro ističe uskoro taman je pravo vreme da može odmah i da se prevede. Posle registracije cena se vraća na prethodnu (ukoliko ga ne prodam). Mislim da ovo fer ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Mart 4, 2013 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Obzirom da regisracija ističe za nešto više od mesec dana odlučio sam da spustim cenu za veličinu registraciji i malo više od toga. Da se ne bi cenkali i ubeđivali, poslednja cena je 1500e. Obzirom da registracija uskoro ističe uskoro taman je pravo vreme da može odmah i da se prevede. Posle registracije cena se vraća na prethodnu (ukoliko ga ne prodam). Mislim da ovo fer ponuda. Veoma pošteno , ko ovo propusti nema pravo da se buni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Motor juče registrovan. Znači registracija važi do 10.04.2014. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena i za horneta. Cena je stvar dogovora naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Kolege forumaši, iskrsla mi je, možda i životna, šansa da povoljno kupim stan i najverovatnije da ću na neko vreme morati da se oprostim od dvotočkaša . Ponavljam na neko vreme, nikako za uvek. Da bih realizovao ovu kombinaciju HITNO mi je potreban svaki evro, tako da Afriku moram da prodam što pre. E sad pošto mi je HITNO i cena mora biti hitna. Dakle ponuda je 1300 EUR. i važi do 14.07.2013. (to je rok do kojeg mi važi ponuda za stan). Da bih bio potpuno fer prema kolegama sa foruma ovu ponudu sam prvo okačio ovde, a za par dana ću postaviti i na polovnim automobilima i drugim sajtovima. Dakle ko je zainteresovan ima priliku da kupi sebi odličan primerak legendarnog motora ispod cene i da uživa u svim čarima Afrike, a bogami i Honde. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Maj 30, 2013 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, za te pare ga bolje nemoj prodavati. Greota je stvarno, znam kakav je motor i u kakvom je stanju. Ovo je ispod svake cene. Ako ćeš već uzimati kredit, mislim da ti 1300e ne znači ništa u narednih 20-30 godina, bolje lupi šakom o sto i reci ženi da ga ne daš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 30, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ide i Maxija uz njega za te novce ? Mislim da se za manje para ne moze uzeti pouzdaniji motor koji ce vam verno sluziti ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 30, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Auu pa zbog ovog cu moj da stavim u oglase, ako ode za par dana eto mene po afriku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1450 Napisano Maj 31, 2013 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kW ? Daj da je uzmem za polaganje za "A" kategoriju. Od 25. oktobra moraće da se obučava i polaže na motoru preko 600 ccm i snage preko 40 kW, pa ako ispunjava..... Jedino me malo brine visina sedišta da ne uplaši kandidate ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kW ? Daj da je uzmem za polaganje za "A" kategoriju. Od 25. oktobra moraće da se obučava i polaže na motoru preko 600 ccm i snage preko 40 kW, pa ako ispunjava..... Jedino me malo brine visina sedišta da ne uplaši kandidate ? Ako ih uplaši sediste, bolje i da ne voze motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Nece uplasiti tebe sa 190 cm visine ali nas nize ?? pa zatim osobe zenskog pola ??? a pri tom pocetnici od kojih neki nisu nikad ni seli na motor ???????? Mislim.........???????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Maj 31, 2013 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je bas lagan i pristupacan motor za nekog pocetnika koji uci da vozi Ima da ih naplasis za ceo zivot, cim im padne prvi put, a pasce im sigurno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 31, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio mog u oglase kao sto sam rekao, ako prodje idem da pazarim koleginu afriku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je bas lagan i pristupacan motor za nekog pocetnika koji uci da vozi Ima da ih naplasis za ceo zivot, cim im padne prvi put, a pasce im sigurno hahahhaahahah Inace konacno RD03 po realnoj ceni, da mi treba ja se ne bi ni malo razmisljao (ovo je ono "sad ste se setili da prodajete" ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je bas lagan i pristupacan motor za nekog pocetnika koji uci da vozi Ima da ih naplasis za ceo zivot, cim im padne prvi put, a pasce im sigurno To sam i hteo da kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kW ? Daj da je uzmem za polaganje za "A" kategoriju. Od 25. oktobra moraće da se obučava i polaže na motoru preko 600 ccm i snage preko 40 kW, pa ako ispunjava..... Jedino me malo brine visina sedišta da ne uplaši kandidate ? Motor ima standardnih 50KS ili 36.5KW (nema blokade ili redukcije) ali je u saobraćajnoj upisano 23KW zbog registracije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E jbga, mora da ima preko 40 kW, i to da pise u saobracajnoj, a ovako moze da ima i stvarnih 23 kW . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' moguce da se kraljica majka jos nije prodala? Jos u tako dobrom stanju,eeeej, pa sta je sa ljudima i krizom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Moguće je druže. Kriza je ušla u sve pore. Svi imaju neku kombinaciju da prodaju svoj pa da malo dodaju, ili im fali malo, ili zamena ili... Keša nema ni za lek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Može lock ili brisanje teme. Motor prodat. Novom vlasniku želim puno lepih i prijatnih kilometara i u zdravlju da se navoza sa Kraljicom. Meni sad ostaje da pokušam kako god mogu da uigram kombinaciju za stan, a da pri tom mogu i da kupim drugi motor. Šta će biti videćemo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...