Mrva 541 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi jedna zbica za zadnji tocak. Pakuje se tocak sa 3 razlicite, ova je najduza tj 178mm. Ako neko ima neka pusti PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan na kupujem prodajem ima oglas lik iz jagodine radi žbice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspevam da pronadjem, moze link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan tel. 0641843416 ne snalazim se sa kačenjem linkova. izrađuje po naruđbini.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam ceo tocak sa losom felnom,javi se 065/6127000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ni moj a ni Perin tocak nemaju originalne zbice (duzine) tako da i dalje trazim. Juri se debljina 3,5 mm, duzine 173 mm i 182-3 mm. 064/333-89-24 Petar ili PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Valjaju li te žice iz Jagodine? možda će i meni trebati koja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama deluju pristojno ali covek radi samo 4 mm i deblje a moje su 3,5 mm (tacnije 3,6) a koliko sam video i tvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Septembar 15, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno PeterPan. Meni je sredio točak za KLE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako i ima čuva za sebe pošto je problem naći ih u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Valjaju li te žice iz Jagodine? možda će i meni trebati koja.. Jel može ova il ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda mogu ako su dovoljno prekaljene..tj. zamašćene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda mogu ako su dovoljno prekaljene..tj. zamašćene Moraćeš da ih mastiš Boga mi i to svojski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Jel može ova Jel ovo original Yamah-ina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se apgrejduje a ako neće, će napravimo Uomanu da ne brine o žicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre za apgrejd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam sve opcije..samo da radi Yo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam sve opcije..samo da radi Znači oko toga se ovde sve vrti? Đunta, nesi mi odgovorio za foliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam sve opcije..samo da radi Znači oko toga se ovde sve vrti? Đunta, nesi mi odgovorio za foliju. Ima radi ko @Aćimo, nesam te shvatio zzbiljski. Jeste, sve vrste streča, ručne, mašinske, tanke,debele, ambalažne selotejp i krep trake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Mile. Vidimo se uskoro, trebaće mi toga za salon nameštaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Taj streč je keva..koristio sam je baš.. široki selotejp se teško skida.. a ova čuda drže sve..od uvezivanje koječega..do umotavanja hrane za frižider i piknike Kolega Aćimo ima šta da umotava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 18, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam sve opcije..samo da radi Yo Ovo ne mora da se podmazuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...