CoLiBrI 233 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima bajkeri...znam da je kraj sezone ali eto ja sam resio da bas sada kupim masinu. do sada sam vozio 125-ice,sada hocu nesto ozbiljnije. enduro je moja opsesija i molim vas da me posavetujete sta je i dobro i kvalitetno od tih igrackica! recimo ja bih kupio yamahu xtz 750...koliko je to pametno? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki ti je budzet sefe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa oko 2000...tacnije 2000 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih gledao nesto ovako: http://www.polovniautomobili.com/oglas2525602/honda_transalp/ I naravno KLE, meni je prvi veci motor, i vise ne trazim. Transalp je tehnicki bolji, ali siguran sam da oba motora zadovoljavaju tvoje potrebe, i u tvom su cenovnom rangu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan svi kle-ovi su trenutno sa velikim kilometrazama..ovo novije je skuplje jbg...mada ovaj transalp je dobrta prica.hvala druze!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kod tih godista ni ne gledaj kilometraze, gledaj opste stanje motora, gledaj lanac, lancanike, gume, plocice, diskove, gledaj sta je za zameniti, poslusaj masinu. Skoro svaki motor je posle toliko godina barem jednom lupan, u smislu da je lepljena plastika, ili da je farban, tako da tu nemoj da ocekujes mnogo, proveri samo ram, da li je kriv negde, ispravljan, itd... takve bih zaobisao, ko zna kako je ispravljano, da li je ojacano, i kako je uradjeno. Jednom ispravljan ram, nikad nije isti, a samo ti fali da se odlomi/iskrivi dok ides preko nekih rupa, i planina. Nema na cemu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...