No.007 7 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Чуо сам да је оборен мотоциклиста у Крагујевцу у насељу Корићани, код Дреновачког пута, скретање за Дреновац. То је све што знам. Да ли неко има више информација? Надам се само да је колега добро. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Septembar 8, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Сад сам се чуо са пријатељем који живи близу места догађаја. У питању је класичан случај исецања двоточкаша. Десило се следеће: скутер се кретао право, у смеру Крагујевац-Краљево и у том тренутку ауто који се кретао у супротном смеру (Краљево-Крагујевац) вршио је скретање лево у споредно улицу, при чему је ушао у путању скутерашу који вероватно није могао да се заустави, па је ударио у ауто. Оно што је најбитније скутераш је добро, само је мало угруван. Не знам да ли је имао опрему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...