Nile. 1467 Napisano Septembar 8, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Godina proizvodnje: 1992 Predjena kilometraza: oko 54000km Uvezen iz Svajcarske pre 3godine, prvi vlasnik sam ja u Srbiji. Motor me je odlicno sluzio ove 3 godine koliko ga posedujem, od kad je kod mene, nikad nije imao nikakav kvar, u papirima iz Svice stoji da je registrovan tamo bio na zensko ime, e sad koliko je to tacno da ga je devojka vozila to stvarno ne znam, ja sam sa ovim motorom u okviru voznji sa clanovima moto kluba prelazio ture i po 300km za dan, iz cuga sam vozio oko 150km bez prestanka i nikad me nije ostavio na putu, promenjeni su mu lezajevi u tockovima, semerinzi, lanac i lancanici, stavljen mu je dellorto 34mm karburator, (fabricki je 32mm), potpuno je tehnicki ispravan, od ulaganja jedino vizuelno treba da se sredi malo, odnosno da se prefarba, kao i vizir koji mi je neki bednik namerno kamenom slomio dok sam bio na bazenu. Trosi izmedju 4,5 i 5,5L u zavisnosti kako se vozi. Jedini razlog prodaje je prelazak na veci motor. Registrovan do aprila 2013 Cena neka bude 900e, nije fiksna, mozda moze i neka zamena uz moju doplatu realnu. Motor se nalazi u Vladicinom Hanu. Telefon: 062 93 99 565 Slike: Video: Da napomenem, u opciji je i neka zamena, sve dolazi u obzir sem chopera, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...