jura 16 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega iz Vrsca zna gde i ko u gradu vrsi uslugu peskiranja i da li neko radi masinski vez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od ulica na bregu, desno od Milenijuma. Ne znam tacno koja. Neko mi je rekao. Probacu da saznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od ulica na bregu, desno od Milenijuma. Ne znam tacno koja. Neko mi je rekao. Probacu da saznam. Hvala komsija samo mi reci da li je to peskiranje ili vez usvakom slucaju cujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi drugar kaze da je Bihackoj ulici, negde oko pola ulice sa desne strane kad udjes od Milenijuma. On je nesto ranije nosio tamo. Jedino da odes u ulicu pa da se raspitas. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, znam koja je ulica samo da se raspitam ko je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Gravo-vez,ako nije nesto komplikovano,ulica kod kasarne posle teniskih terena,druga treca kuca,zuta fasadna cigla ima mala tabla na kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Gravo-vez,ako nije nesto komplikovano,ulica kod kasarne posle teniskih terena,druga treca kuca,zuta fasadna cigla ima mala tabla na kuci. Hvala komsija ,nije nista komplikovano nadam se da ce uspeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi drugar kaze da je Bihackoj ulici, negde oko pola ulice sa desne strane kad udjes od Milenijuma. On je nesto ranije nosio tamo. Jedino da odes u ulicu pa da se raspitas. Pozdrav. Danas svratio do Vrsca ali ne nadjoh majstora obisao sam celu ulicu i niko ne zna za njega ako postoji neki kontakt dobro bi doslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Da povratim temu iz mrtvih peskiranje sa radio kod Zorana uluca je Vojvode Misica 0603384452 .a kvalitetan vez u radnji Cucic 0603256070 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...