Ivan x 69 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Intertesuje me,zna li neko koje su ovo gume na slikama i da li ih je neko koristio(kako su se pokazale)-te ima li ih kod nas u prodaji...U svakom slucaju-deluju mi sposobno za sve vrste uslova puta... Hvala unapred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Intertesuje me,zna li neko koje su ovo gume na slikama i da li ih je neko koristio(kako su se pokazale)-te ima li ih kod nas u prodaji...U svakom slucaju-deluju mi sposobno za sve vrste uslova puta... Ovako odokativno podsjeća na Maxxis gume, prosurfaj malo njihove modele. Takodjer, sličnih ripni imaju IRC i Kenda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 16, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam... ;D Dunlop K850A... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...