mootoograf 360 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktore, Videsmo se na Ostrogu (ja sam onaj drugi koji ti nije "arčio" kartu) popričasmo al' se ne prepoznasmo! Ekstra si ovo napisao i fotografijama potkrepio . Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan U najmanju ruku BRAVO!!! Hvala. Moj prvi putopis ispade dopadljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktore, Videsmo se na Ostrogu (ja sam onaj drugi koji ti nije "arčio" kartu) popričasmo al' se ne prepoznasmo! Ekstra si ovo napisao i fotografijama potkrepio . Pozdrav ! Baš mi drago da si mi se javio. Ja se baš obradovao kad sam Vas ugledao na Ostrogu. Nego se videsmo na brzinu. Ja se žurio da što pre krenem jer me čekao dug put Veliki pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Slike su . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre GOXi, da sam te našao gore na Durmitoru, ne bi se vratili još za nedelju dana. I meni je Durmitor fascinantan pa sam ga obišao i ove godine u povratku s mora, ali nažalost, nisam imao društvo za pešačenje i istraživanje. Ovaj put, Boka, Nikšić, Pivsko jezero i Plužine, Trsa, Sedlo, Žabljak...Još jednom, čestitke za volju da fotografijama još jednom pokažeš lepote Durmitora i podeliš ih sa nama. Fotke su strava ! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da u povratku sa mora svratim na još pet dana na Durmitor. Da odradim upravo neke pešačke ture. Odustao jer mi bilo malo dosadno da sam to uradim. Da smo znali ko što sada znamo, mogli smo zajedno. Bićemo u kontaktu za ubuduće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 8, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, daće Bog,što s´ kaže. Ako hoćeš na pentranje, prati BJB putopise u novembru. Ide se , tj penje se tradicionalno na Ostrovicu. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73825-ostrvica-2011/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Gox svaka cast za rutu slikanje i pisanje!Ivan do mi se posebno svideo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 8, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Tako je @ nntom ! @ gox .....putopis i slike su ti sjajne a Durmitor veličanstven! I mi volimo da se pentramo i planinarimo kojekude tude već godinama. Ne u grupi, već za svoju dušu. Bilo je i gubljenja....dosta puta.... .....ali tu sreću koju bi doživeli kada bi pronašli put do kuće ili kakve kote sami, uz pomoć karte, ponekad i bez nje..... teško je opisati. "... gledam slike i pitam se šta ću ja u ovom kavezu od stana..." ..... ova je ključna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Septembar 8, 2012 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan fantasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan "... gledam slike i pitam se šta ću ja u ovom kavezu od stana..." ..... ova je ključna! To je bilo prvog dana kad sam se vratio. Sad sam se malo priviko... Kad su slike u pitanju, obično na putovanjima imam jednu ili dve svoje. Na ovom putovanju imam više svojih jer sam po prvi put koristio automat za slikanje. Kupio stalak sa tri nožice u radnji "sve za 100 dinara" i radilo je odlično. Jedina mana je 10 sec. vremena da zauzmeš poziciju. Otud i osmeh na nekim slikama. Stvarno nije lako bilo na jednoj slici da otrčim uzbrdo i zauzmem poziciju ležeći pored kacige a da pritom ne padnem u provaliju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je adekvatan komentar (ubeđen sam da jeste): Odlično opisano, a još bolje fotografisano! Prvo čitanje-gledanje prođe brzo pa se čovek mora vratiti na početak kako bi se uživalo natenane. Baš mi je prijalo uz jutarnju nedeljnu kaficu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlican putopis, odlicne slike, i odlican izbor ture! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Eto i to : http://www.kurir-info.rs/les-nestao-izmedu-crne-gore-i-nemacke-clanak-403202 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis odlican,slike odlicne i +1 za pesacenje i planinarenje,tako da bi u buducnosti mogli i da otvorimo temu voznja motora+pesacenje+planinarenje i naravno fotografisanje,a evo ovde Gorane mazes videti malo mog pesacenja o onome sto smo pricali. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47937-smjestaj-durmitor-zabljak/page__pid__1367166#entry1367166 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 13, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore... Na Durmitoru bio ove gOdine i napravio krug oko Crnog jezera... Mislim da je super kombinacija motor i planinarenje... POZDRAV... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...