The_One 53 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ER5, GPZ 500S, KLE ponude na PP ili u temi hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan imam ja agregat od gpz-s a 89 godište remontovan sa papirima ako ti trebaju.moj tel 0607114038 pedja.cena 300eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 063249594 Zoran Ima ispravan motor koji je resio da proda u delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, bićete u toku sa razvojem situacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremco 0 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niksic Prijavi odgovor kao problematičan imam masinu i instalaciju sa karburatorima od gpz500 samo sam iz CG pa ne znam je li problem... 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Gremco, proveravaš li poruke? pola Srbije i Crne Gore te traži... edit: ako neko poznaje kolegu, ili ima broj, hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sredili agregat, bili na moru, pali dva puta u povratku, godinu dana kasnije ga opet sjebao, pre skoro dve i po nabavio skoro nov, još radi, i dalje curi ulje kao na starom, ne diram ništa, kle je neuništiv... Za razliku od ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...