Jump to content

Moto Zajednica

Danas, 30. 8. ka autokomandi...

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Fz8

Spustao sam se danas od hrama ka autokomandi oko pola 2, a u levoj traci stoji kombi i ispred oboren skuter, curi gorivo, vozaca nema. Vozac kombija mi rece da je kolega skuteras ispravio krivinu ( mada ne znam kako) i zakucao se u bankinu i odbio ( dobro nije preleteo preko). Hitna pomoc ga je odvezla a skuter je ostao na asfaltu neobelezen ! Posto je kombi vozac morao da ide ja sam preuzeo ulogu cuvara, zvao saobracajnu da dodju obeleze ili sta god im je u opisu posla ali se nisu pojavili nego je dosetao dezurni pandur sa autokomande jer mu je neka zena rekla da dodje1jok.gif. Ko mi kriv sto nisam imao trougao nego nosim glupu ciradu.. Ostavio sam ranac na putu i ja sam stajao ispred motora ali to nije dovoljno da vozaci barem malo uspore.. verovatno kontaju da cu da nestanem cim predju preko mene0ljut2.gif. Pandur mi ne rece gde ce da voze skuter jer ni on sam ne zna. Hvala kolegi na sivoj kawi z750 sto je izblejao samnom dok se pandur nije pojavio. Evo i slika. Na drugoj se vidi i ostecenja na asfaltu od copave.Ako neko zna kako je kolega skuteras neka javi..

post-20497-0-70598600-1346339645_thumb.jpg

post-20497-0-59132200-1346339937_thumb.jpg

post-20497-0-01696600-1346340220_thumb.jpg

• Podržavam 14

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova

Marko je moj drugar.

Ono što znam je da ga je neko (ne znam da li je taj kombi ili neko drugi) isekao, on je pri padu zadobio otvoren prelom podlaktice, izvađena je slezina. 1ups.gif

Oseća se dobro a juče i dao izjavu policiji.

Čim saznam nešto više javljam.

Rise-u hvala na solidarnosti!

• Podržavam 2

• U prolazu, 34 postova

Mislim da je neko drugi ipak.

Jer je pobegao naravno. Ali vozač kombija je možda svedok, pa može da pomogne ako bude neophodno. 1neznam.gif

Sad je najbitnije da Marko zaceli.

A mislim da je čuvar skutera zaslužio neko pićence kad se skuteraš oporavi 0takoje.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 34 postova

Koliko sam shvatila (jer info dobijam od drugara 1zvizduk.gif) markov brat je preuzeo skuter juče, lokacija nepoznata 1zvizduk.gif

Isekao ga je neki automobil, kombi je izgleda bio samo dobri Samarićanin isto kao i ti. 0takoje.gif

• Podržavam 1

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

Znam da je ta raskrsnica pokrivena ovim kamerama kojih ima po netu....

Samo je pitanje da li sa njih moze da se dobije snimak...i da li je bas u tom trenutku bila okrenuta u pravom smeru....

Nadam se da ce se pronaci krivac....i da ce kolega brzo preboleti povrede....

Rise against svaka cast za gest... :takoje:

• U prolazu, 34 postova

Znam da je ta raskrsnica pokrivena ovim kamerama kojih ima po netu....

Samo je pitanje da li sa njih moze da se dobije snimak...i da li je bas u tom trenutku bila okrenuta u pravom smeru....

Nadam se da ce se pronaci krivac....i da ce kolega brzo preboleti povrede....

Rise against svaka cast za gest... :takoje:

Korisna informacija, hvala!!! :takoje:

Ne bi se setili nikad toga.

Nema na cemu...

Jednom prilikom sam bio zaglavljen bas tu na autokomandi u neverovatnoj guzvi....pa sam po povratku kuci potrazio kamere da vidim da li je jos uvek ista situacija...

I sad mi je to palo na pamet...

Ko zna...mozda pomogne...

Samo ne znam koga kontaktirati za snimke...ako postoje...??

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

Snimci jedino ako ima neka banka ili bankomat u okolini. Ostalo (mislim na kamere na stambenim zgradama i kamere sa neta) su uglavnom live feed kamere.

Na zalost taj deo nema sanse da uhvati kamera neke banke ili slicno.....daleko je od zgrade.... Nisam siguran da li na toj raskrsnici postoje saobracajne (policijske) kamere....sto nije iskljuceno s obzirom da je velika i prometna raskrsnica...

• U prolazu, 34 postova

Ostalo (mislim na kamere na stambenim zgradama i kamere sa neta) su uglavnom live feed kamere.

Kamere sa neta su nažalost, verovatno neupotrebljive. Tu si u pravu <_<

Na zalost taj deo nema sanse da uhvati kamera neke banke ili slicno.....daleko je od zgrade.... Nisam siguran da li na toj raskrsnici postoje saobracajne (policijske) kamere....sto nije iskljuceno s obzirom da je velika i prometna raskrsnica...

Za saobraćajne kamere, ako ih ima, valjda će se policijia setiti :stabre:

Za sad je najbitnije da se on oporavi, posle toga će morati da kopa i rukama i nogama da pokuša da nađe ''begunca''. U svakom slučaju hvala vam na predlozima.

PS Nisam znala da mu se sve ovo desilo na rođendan, sad sam čula. Dupli baksuz <_< <_<

• U prolazu, 34 postova

Nažalost, vađenje slezine nije naivno...gadan je to udarac bio, čim je moralo..samo da se oporavi čovek što pre.

Slezina plus otvoren prelom ruke <_< Nije naivno nikako. Hvala Bogu pa je jedan od onih koji kacigu nosi na glavi a ne na laktu.

Elem, on se oseća dobro što je najbitnije. Sem što ga rana boli...

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Svaka cast Rise against!!! Kad neko pita šta je to bajker, e to je to! Ne kubikaža, konji i ostala njesra. Svaka čast još jednom , a kolegi skuterašu želim brz oporavak od nimalo naivnih povreda.

:takoje:

• U prolazu, 34 postova

UPDATE:

Marko se oseća dobro, rane boluckaju ali biće sve ok, ako mogu tako da kažem s obzirom na povrede i oporavak koji ga čeka. Juče je i ruka operisana, ''dobio'' je šinu 1hmm.gif

Info iz prve ruke: Isekao ga je sivi Fiat Stilo i pobegao. Saobraćajna kamera postoji ali snima ugao Ustaničke i Južnog bulevara, bar smo tako zaključili po položaju iste. Tako da izgleda i jedina nada da se vozač identifikuje pade u vodu. Kad si baksuz onda si baksuz! <_<

Promenio član CrazyCat

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja