veljabandit 1079 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je nema cenu u kolekciji je Nisam ni sumnjao da ostaje u kolekciji. Prelep je. Zavidim vam ali bice jedna i u mojoj kolekciji, radim na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi na pedantnosti i znanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO-LINE 0 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Pera iz Sremske Mitrovice i bavim se motociklima malo. Tek sada sam spazio ovu temu i jako me je zainteresovala posto posedujem hondu cb 750 k7 i planiram deteljnu restauraciju. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...