unas 786 Napisano Avgust 26, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam nasao ovu vest na Beti. Nadam se da ce se izvuci. Zna li se vise? BEOGRAD - Motociklista, mladić star 25 godina, i 17. godišnja devojka suvozač teško su povređeni jutros u 6.35 u saobraćajnoj nesreći kod Starog sajmišta u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. U padu sa motora mladić je zadobio tešku povredu glave i bez svesti je prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, rečeno je agenciji Beta. Devojka je takođe sa povredom glave, kao i grudnog koša, posle ukazane pomoći u svesnom stanju prebačena na reanimaciju u Urgentni centar. Promenio Avgust 26, 2012 član unas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Splaaaavooooooviiiiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
camby 0 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: NBG Motocikl: yamaha fz6n Prijavi odgovor kao problematičan Splaaaavooooooviiiiiiiiiii [/dokazivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se ko su ljudi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan glavno da je napisano ali niko ništa nezna!!!!! eto toliko o drugarstvu i solidarnosti sa kolegom bajkerom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Avgust 27, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Devojcica prelom ruke,noge,smrskano stopalo i prelom karlicne kosti i srca u oku. Bila je u vestackoj komi. Momak trenutno na intezivnoj. Ona je stabilno nisu smeli odmah da je operisu zbog % alc u krvi. Spoj mladosti,ludosti,alkohola, neiskustva vozaca,umor...los recept. Mislim da je momak mnogo gore prosao. Poznavali su se od ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 28, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan glavno da je napisano ali niko ništa nezna!!!!! eto toliko o drugarstvu i solidarnosti sa kolegom bajkerom!!! Pa ne mora da znaci da svako ko vozi motor da je clan ovog foruma ili da ima nekoga ko je clan. A sumnjam da bi u bolnici dali informacije nekome ko nije rod. Sta treba neko da nazove i kaze ja sam sa BJB foruma i hteo sam da dopunim temu najnovijim informacijama pa ako mozete da mi kazete sta se tacno desilo i kakvo je stanje? Ironiju na stranu, nadam se da ce sve proci najbolje moguce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...