Jump to content

Moto Zajednica

Da li smem voziti sa ovim papirom?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd

Meni u supu Temerin su rekli da smem voziti sa tom potvrdom,a pandur na putu kaze ne smes,po ovima iz supa panduri su duzni da preko radio stanice provere da li imas odgovarajucu kategoriju,jer ti si u kompjuteru

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

Po kojoj oni logici rade svaka im cast...Ono imas polozenu kategoriju, imas potvrdu da bukvalno samo trebas podici vozacku, i garantujem da bi se nasao neki pametan da pravi problema sa tim.

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Kawasaki 450LTD

Nesmes da vozis sa potvrdom dok ti ne izdaju dozvolu a nesmes ni neregistrovan motor. Ako te nadju stavice ti zabranu tri meseca i kaznene poene,naravno i novcana kazna,zato se strpi. Ja kad sam polagao A kategoriju,iako sam imao sve druge kategorije,nisam smeo da vozim motor dok mi nisu izdali novu dozvolu.

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Zakonski ne smes da vozis sa tom potvrdom i ako te zaustave mozes jako lose da prodjes - voznja bez vozacke dozvole!

Meni su na toj potvrdi iz Ljermontove napisali "A" kategorija i overili pecatom(cimao sam ih za to), sluzbenica u Ljermontovoj, a i jedan saobracajac su mi rekli - slobodno vozi sa tom potvrdom, to se tolerise....

Ja ne kapiram Srbiju i pristup pravu. Zakon je zakon, to nije pijaca na kojoj se cenjkas. Nesto ili moze ili ne moze, ne postoji izmedju.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

@picvajz: e upravo to, nekima panduri kazu da ne smeju nekima da smeju. Imam i ja pecat na tom papiru i sve ali definitivno necu voziti da se ne zajebavam, ipak mi je bitna vozacka (ono, cekam je vec dobrih 5 godina.

Eto i za ostale koje je to zanimalo, culi ste, neki panduri tolerisu, a neki ne, tako da lepo sacekajte dozvolu kao sto cu i ja i onda se vozite do mile volje, jednostavno nije vredno te zabrane.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja