GezyX 2 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima manual za Sprint exactly??? ili barem semu za instalaciju?? Naime nemam varnice na svecici,ima novo paljenje i nov cdi a bonbinu sam proverio na drugom motoru i radi,ali sa ovom strujom opet nema varnice..... Ako iko ima pojma o cemu moze biti rec molim da mi pomogne.Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan pickup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima manual za Sprint exactly??? ili barem semu za instalaciju?? Naime nemam varnice na svecici,ima novo paljenje i nov cdi a bonbinu sam proverio na drugom motoru i radi,ali sa ovom strujom opet nema varnice..... Ako iko ima pojma o cemu moze biti rec molim da mi pomogne.Unapred hvala! Otpor pick up-a oko 140 oHma,kalema za paljenje oko 500 oHma,napon kalema u startu minimalno 30v pa na više.Ako nije to onda je brava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan pickup je nov,kao i celo paljenje.Na bravu sam ja i posumnjao,ali kako da je proverim???od cega treba spojiti zice da proverim bez brave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve ostalo u redu postoji mogucnost da je brava u pitanju,trebao bi pogledati cdi koliko je zica na knektoru posto na sprintovima ima raznih modela cdi-a.A najbolje bi bilo da lepo slikas cdi sa prikacenim konektorom pa bi onda bilo lakse znati koju zicu da otkacis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike CDI-a.A zice su:Crno-crvena,crna,crno-plava,crno-bela,siva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Jel pomazu nesto slike?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...