kivuz 161 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekom smesno da zvuci, ali zaista imam problem sa pronalazenjem filtera za benzin na Yasmini. Ako bi neko bio ljubazan da mi naznaci na ovim slikama gde se nalazi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 14, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti TDM ima elektricnu pumpu za benzin onda je na pumpi u rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo me pitas Jel ti imas elektricnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 14, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kod mene je TDM 850 3VD i ima slobodan pad,a kod tebe ako je taj na avataru ( slicici ) je TDM 850 4TX on ima elektricnu pumpu za gorivo. Skines Service manuals za svoj TDM sa Neta i vidis gdje je filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Ma naucio sam service manuel napamet, al nema nista od filtera za benzin. Znaci filter je u rezorvoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 14, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti u stvari imas problem pa trazis filter goriva. izgleda da si poceo zidati kucu od krova..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori su se nakupili prljavstine nepunih desetak dana nakon ciscenja, pa sam mislio od zamene filtera da krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 14, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar skini i isprazni,a onda skini pumpu,pa isperi prvo rezervoar,a naravno i na pumpi ocisti filter, ako postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemaju svi 4tx modeli elektricnu pumpu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 15, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno,ali ako njegov nema elektricnu pumpu,nema ni filter goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Najtuznije u celoj ovoj prici je sto mi je majstor kod koga sam ove godine sredjivao motor, onako samouvereno rekao da je pregledao filter i da je odlican, a postaje ocigledno da ja zapravo filter i nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 16, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je taj majstor. Znaci neverujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 17, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor ili Prevarant, boje proveri sve što si kod njega radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 17, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najtuznije u celoj ovoj prici je sto mi je majstor kod koga sam ove godine sredjivao motor, onako samouvereno rekao da je pregledao filter i da je odlican, a postaje ocigledno da ja zapravo filter i nemam Mozda je majstor mislio na filter vazduha,pa napravio lapsus rekavsi goriva... Obadvoje ima veze sa karburatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matory 85 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Novi Bečej Motocikl: YAMAHA 850 TDM Prijavi odgovor kao problematičan Najtuznije u celoj ovoj prici je sto mi je majstor kod koga sam ove godine sredjivao motor, onako samouvereno rekao da je pregledao filter i da je odlican, a postaje ocigledno da ja zapravo filter i nemam Trebao bi da ga imaš na samoj pumpi, ako ga neki "majstor" nije uklonio. Kao neko sito valjkasto. No nema veze, nego sad od drugova nadji neki zaprljani filter od kakvog kineskog skutera i idi kod tog majstora i pitaj ga " pa majstore ti reče da je filter u redu, a ovi u YAMAHI izvadili ovo i pitaju ko ti je ovo ugradio BRE!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha sto bi se reklo je*e lud zbunjenog U svakom slucaju odustao sam od ciscenja filtera, jer sam sredio motor i trenutno radi kako treba. U medjuvremenu sam utvrdio da je ipak taj filter kako si i pretpostavio neko skinuo jer je jednostavno samo "smetao"...cuj filter goriva, ko jos to koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi Squba rekao :"To je precenjeno"... to su trgovci izmislili da uzmu sirotinji pare Dobro je da si sredio, vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...