JevtaNS 1928 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pojavi se neki motorić koji bi ja posedovao pa ajd da probam da prodam ovaj moj radi kupovine drugog. Suzuki GSX 750 F 1999 registrovan do juna 2013 ,sve na njemu dobro ima tragova korišćenja al ne i oštećenja.Ako bude zainteresovanih mogu dobiti detaljne slike .Cena velikih 2500 0641433382 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dzabe ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Avgust 11, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije džabe al je cena prema onome šta su neke naše kolege platile u zadnje vreme i šta su uložili da bi približili stanje mom motoru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo i ja osvezim sa malo ozbiljnih podataka posto vidim da je krenula prodaja ovih modela.Otiso Pajin i Mariov sad bi mogao i moj. Nema podmazivac lanca. Ima od opreme sva tri kofera,slajdere,rezervne sajle bez buzira,rezervne poluge kocnice i kvacila, pancir cereva(i originalna u kesi za poneti)prikljucak za punjenje na USB 5V. Gume dobre ulje ce biti promenjeno za sezonu sad jos ne treba. Moguc dogovor oko cene u zavisnosti sta vas ne interesuje od opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan dobar konj - u dobra domacina (odgovorno tvrdim-znam ih obojicu)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da malo i ja osvezim sa malo ozbiljnih podataka posto vidim da je krenula prodaja ovih modela.Otiso Pajin i Mariov sad bi mogao i moj. Nema podmazivac lanca. Ima od opreme sva tri kofera,slajdere,rezervne sajle bez buzira,rezervne poluge kocnice i kvacila, pancir cereva(i originalna u kesi za poneti)prikljucak za punjenje na USB 5V. Gume dobre ulje ce biti promenjeno za sezonu sad jos ne treba. Moguc dogovor oko cene u zavisnosti sta vas ne interesuje od opreme. srecno ja juce prodo moj gsx 600f 98 godiste za 21oo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan do subote u subotu ide na estetsko farbanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 16, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan do subote u subotu ide na estetsko farbanje koju boju? koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bude gotovo prezentovacu ga u temi za to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dzabe ... aha dzabe da...nekad bilo dzabe,sad je pravo bogatstvo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se farba radi ličnog zadovoljstva tako da ovaj oglas ide u zaborav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan jevto jel pocelo...?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...