pera-s 434 Napisano Avgust 13, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam siguran sad sto posto al cak mislim i da jeste laksi(20kg) a nisam siguran da VA moze da spusti ispod 5l jbg, nemam nista protiv va niti mi je veliki gs neki favorit, samo predlazem prema onome sto sam cuo! A covek moze da sedne i na apn6 i da kaze ovo mi prija i da kupi. Dok ne proba i vidi sta mi prija srcu a boga mi i zadnjici, nema nista od kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan može da spusti ispod 5L, ali ga obilaze biciklisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jbg, nemam nista protiv va niti mi je veliki gs neki favorit, samo predlazem prema onome sto sam cuo! Ma jasno, ja samo da prokomentarišem ono za okretnost... da nije idealan za grad - definitivno nije, ali nije ni neupotrebljiv, rekao bih. E sad... ta razlika u kilama verovatno povlači još neke razlike... ebešgasad A covek moze da sedne i na apn6 i da kaze ovo mi prija i da kupi. Dok ne proba i vidi sta mi prija srcu a boga mi i zadnjici, nema nista od kupovine TO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolandovac 0 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Nisam bio jedno vreme prisutan na forumu, stisao me neki posao ovde u Norge, pa nisam imao vremena za net. Zadnja dva dana sam opet rezimirao sve o nakedima, i izbor se sveo na samo tri modela, koji bi fino pasali jednom pedesetogodisnjaku. To su Yamaha Fazer 600, 2002 - 2003. godiste, onaj sa kosim farovima, Suzuki bandit 600S, sa maskom, takodje negde iz tog godista, i treci bi bio kao najslabiji, Honda CB 500 S, 2003. godiste, takodje sa maskom napred. Te maskice napred ipak malo stite od vetra. Uskoro cu dole u Srbiju, pa cu verovatno da pojurim za jedan od ta tri modela. E sad... imam 188cm. visine, malo sam smraso, te sam sada na oko 100 kg. sta mi iskusni bajkeri predlazu da kupim, a da taj motor ispod mene lici na motor, da ne bude kao igracka. Naravno da me interesuju prednosti i mane za ova tri modela u smislu ciklistike, redovnog odrzavanja i slicno. Hvala svima i veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...