Jump to content

Moto Zajednica

Honda cb500 Nitro... 270 km/h

Recommended Posts

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Moja Honda maksimalno razvija oko 200km/h a ova sa nitrom 270...nije malo?

Sta mislite o Nitro dodatku i koliko je to stetno za motor?

Da li je neko probao na svom motoru?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1854 postova

ako ne podesiš količinu pravilno klip će ti odneti jaja. ti taman imaš dva klipa, za svako j.. po jedan.  ;D

i naravno da godi motoru, sa nitrom prelazi bar 200 000 km!  ;D

• In memoriam, 170 postova

ako ne podesiš količinu pravilno klip će ti odneti jaja. ti taman imaš dva klipa, za svako j.. po jedan.  ;D

i naravno da godi motoru, sa nitrom prelazi bar 200 000 km!  ;D

Možda u zvjezdanim stazama! ;D ;D ;D

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

;D Auuuuuuuuuu  ;D

• In memoriam, 170 postova

;D Auuuuuuuuuu   ;D

već osjećaš bol! ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 272 postova

Ma daj ne primajte se ja sam vozio nitro u autu i ništa nije odletelo,a sistem sam sam sklopio i uštelovao,doduše bilo je nekih nesavršenosti koje smo vremenom otklanjali,ali radilo je.

Ma daj ne primajte se ja sam vozio nitro u autu i ništa nije odletelo,a sistem sam sam sklopio i uštelovao,doduše bilo je nekih nesavršenosti koje smo vremenom otklanjali,ali radilo je.

ako je uštelovan dobro nema nikakvih problema, naravno da u određenoj meri šteti motoru ali može da se vozi.

problem je kad hoćeš da izvučeš maksimum pa malo preteraš sa količnom.  ;D

aki ako te to baš interesuje pošalji pp drag-u, on je imao u planu da to stavi na suzuki.

i nabavi neki mudobran!  ;D

NOS ima ventil koji pušta gas samo kada daš gas do kraja, znači u normalnoj vožnji taj sistem ne radi, ali zato kad poželiš malo da se razveseliš...

Postoji više vrsta sistema:mokri i suvi u zavisnosti od agregatne faze gasa koji koristiš,pa onda samo upravljanje sistemom može biti na šot iliti kada ga ti uključuješ kad hoćeš (to sam ja imao kod mene i uštelovao sam ga od 3-6000 rpm),onda možeš da ga vežeđš na  kik down mada je princip isti kao kad ga uključuješ rukom i najskuplji i najbolji progresivni sistem sa upravljačkom jedinicom koji radi kroz ceo režim rada motora,a tvoje je samo da vooziš.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

mene vise interesuje ovaj podatak da honda cb 500 razvija 200km/h ??

veoma impresivno

razvija 200km/h po satu... moj stari motor bandit 400 (55ks) je po satu razvijao 180km/h sa mnom i saputnikom...

• Drug član, 1779 postova

Aki brate nitro pa kad krenemo na bj skup a ti mu ga das po nitronu i ode, sad cu ja tebi da gledam ledja.Samo ako to uradis i ja ga stavljam oma na TDM i po mom proracunu i prema kubikazi jedno 340 mora da ide pa sta ces onda?

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Umesto nitra saviti cevcicu od Start spreja u filter za vazduh i po potrebi koristiti!!!  ;D ;D ;D

Jeste malo smesno ali ja sam razmisljao o necemu takvom. Samo sto ne bi bio start sprej vec visokoprocentna smesa kiseonika koja bi  kroz jednu diznu ulazila u karburator. To bi bilo smesteno u boci (kao kod start spreja)  kraj kucista filtra za vazduh i prolazilo bi kroz elektro ventil, koji je povezan sa tasterom.Pa ,po potrebi, stisnuti crveno dugme, kada hocu jos malo snage.

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Ako nešto ne znate onda pitajte,a ne da šamarate gluposti,pomisliće neko da to tako može,kao što ste vi zamislili.

Ako si mislio da moj komentar, onda ga verovarno nisi dobro procitao. Rekao sam da sam razmisljao o tome, a ne da sam to ugradio. Zbog toga sam i postavo svoj komentar, ako neko ima ideju zbog cega ovo moze ili ne moze da radi neka napise. Ali samo onaj ko je to vec probao, a ne neko ko je:  cuo od prijatelja, ciji je drug slusao od rodjaka, koji je cuo da tako ne moze........ >:(

Znaci konkretno da ili ne. 

Izvinjenje za off.

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

nitro ce ti dati max 30% a i to je upitno :)

U zavisnosti od sistema ubrizgavnja i nacina i tipa ugradnje,na putnickim kolima,

nitro moze da daje od 20-200ks.Tako sam ja bar procitao u nekim novinama.

Inace cb 500 tesko preko 180km/h

Ako nešto ne znate onda pitajte,a ne da šamarate gluposti,pomisliće neko da to tako može,kao što ste vi zamislili.

Ako si mislio da moj komentar, onda ga verovarno nisi dobro procitao. Rekao sam da sam razmisljao o tome, a ne da sam to ugradio. Zbog toga sam i postavo svoj komentar, ako neko ima ideju zbog cega ovo moze ili ne moze da radi neka napise. Ali samo onaj ko je to vec probao, a ne neko ko je:   cuo od prijatelja, ciji je drug slusao od rodjaka, koji je cuo da tako ne moze........ >:(

Znaci konkretno da ili ne. 

Izvinjenje za off.

Start sprej ti je ništa drugo nego tečni etar i u bilo kojoj varijanti ako ga dovedeš u većoj količini na usis otkinuće ti nešto u motoru.

NitrousOxide ili N2O ili azotni suboksid ili dušikov kosik(na Hrvatskom) ima duplo više kiseonika nego vazduh koji mi dišemo,ali to je i dalje svega 30%.ostalo je Azot.pa i kao takav može da napravi sranje u motoru.

Ne možeš dovesti bilo koji gasm,a da ne dodaš gorivo,jer se tako osiromašuje smeša i onda dolazi do enormnog povećanja temperature smeše itd....mrzi me da pišem više

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja