Aki 86 Napisano Novembar 9, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda maksimalno razvija oko 200km/h a ova sa nitrom 270...nije malo? Sta mislite o Nitro dodatku i koliko je to stetno za motor? Da li je neko probao na svom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako ne podesiš količinu pravilno klip će ti odneti jaja. ti taman imaš dva klipa, za svako j.. po jedan. ;D i naravno da godi motoru, sa nitrom prelazi bar 200 000 km! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 9, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan ako ne podesiš količinu pravilno klip će ti odneti jaja. ti taman imaš dva klipa, za svako j.. po jedan. ;D i naravno da godi motoru, sa nitrom prelazi bar 200 000 km! ;D Možda u zvjezdanim stazama! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 9, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan ako ne podesiš količinu pravilno klip će ti odneti jaja. ti taman imaš dva klipa, za svako j.. po jedan. ;D ;D Auuuuuuuuuu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 9, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan ako ne podesiš količinu pravilno klip će ti odneti jaja. ti taman imaš dva klipa, za svako j.. po jedan. ;D ;D Auuuuuuuuuu ;D već osjećaš bol! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj ne primajte se ja sam vozio nitro u autu i ništa nije odletelo,a sistem sam sam sklopio i uštelovao,doduše bilo je nekih nesavršenosti koje smo vremenom otklanjali,ali radilo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da ide sa nitrom, ide, a da skodi, skodi...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj ne primajte se ja sam vozio nitro u autu i ništa nije odletelo,a sistem sam sam sklopio i uštelovao,doduše bilo je nekih nesavršenosti koje smo vremenom otklanjali,ali radilo je. ako je uštelovan dobro nema nikakvih problema, naravno da u određenoj meri šteti motoru ali može da se vozi. problem je kad hoćeš da izvučeš maksimum pa malo preteraš sa količnom. ;D aki ako te to baš interesuje pošalji pp drag-u, on je imao u planu da to stavi na suzuki. i nabavi neki mudobran! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Izgori klip,ako preteraš sa gasom,a ne dodaš goriva tj.osiromašiš smešu,a drag je montirao na sukca nitro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan NOS ima ventil koji pušta gas samo kada daš gas do kraja, znači u normalnoj vožnji taj sistem ne radi, ali zato kad poželiš malo da se razveseliš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Postoji više vrsta sistema:mokri i suvi u zavisnosti od agregatne faze gasa koji koristiš,pa onda samo upravljanje sistemom može biti na šot iliti kada ga ti uključuješ kad hoćeš (to sam ja imao kod mene i uštelovao sam ga od 3-6000 rpm),onda možeš da ga vežeđš na kik down mada je princip isti kao kad ga uključuješ rukom i najskuplji i najbolji progresivni sistem sa upravljačkom jedinicom koji radi kroz ceo režim rada motora,a tvoje je samo da vooziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja sam čitao o ovima koji se stavljaju na dragstere, pa nisam hteo da pričam napamet o ostalim trešenjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Honda je to brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 9, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan mene vise interesuje ovaj podatak da honda cb 500 razvija 200km/h ?? veoma impresivno razvija 200km/h po satu... moj stari motor bandit 400 (55ks) je po satu razvijao 180km/h sa mnom i saputnikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3462.msg43217#msg43217 Mozes da nades dosta informacija u vezi nitro. Samo treba da nades. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se desi jedan veliki KAA BOOOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 9, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Aki brate nitro pa kad krenemo na bj skup a ti mu ga das po nitronu i ode, sad cu ja tebi da gledam ledja.Samo ako to uradis i ja ga stavljam oma na TDM i po mom proracunu i prema kubikazi jedno 340 mora da ide pa sta ces onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 10, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto nitra saviti cevcicu od Start spreja u filter za vazduh i po potrebi koristiti!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 10, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Umesto nitra saviti cevcicu od Start spreja u filter za vazduh i po potrebi koristiti!!! ;D ;D ;D Jeste malo smesno ali ja sam razmisljao o necemu takvom. Samo sto ne bi bio start sprej vec visokoprocentna smesa kiseonika koja bi kroz jednu diznu ulazila u karburator. To bi bilo smesteno u boci (kao kod start spreja) kraj kucista filtra za vazduh i prolazilo bi kroz elektro ventil, koji je povezan sa tasterom.Pa ,po potrebi, stisnuti crveno dugme, kada hocu jos malo snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 10, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto ne znate onda pitajte,a ne da šamarate gluposti,pomisliće neko da to tako može,kao što ste vi zamislili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 10, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lik je nastelao kazaljku, da bi isao 35% brze moras imati tri puta vise snage, nitro ce ti dati max 30% a i to je upitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto ne znate onda pitajte,a ne da šamarate gluposti,pomisliće neko da to tako može,kao što ste vi zamislili. Ako si mislio da moj komentar, onda ga verovarno nisi dobro procitao. Rekao sam da sam razmisljao o tome, a ne da sam to ugradio. Zbog toga sam i postavo svoj komentar, ako neko ima ideju zbog cega ovo moze ili ne moze da radi neka napise. Ali samo onaj ko je to vec probao, a ne neko ko je: cuo od prijatelja, ciji je drug slusao od rodjaka, koji je cuo da tako ne moze........ Znaci konkretno da ili ne. Izvinjenje za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje start sprej kombinacija neka pusti poruku snoopuza-i, dobija info iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2027 Napisano Novembar 11, 2007 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan nitro ce ti dati max 30% a i to je upitno U zavisnosti od sistema ubrizgavnja i nacina i tipa ugradnje,na putnickim kolima, nitro moze da daje od 20-200ks.Tako sam ja bar procitao u nekim novinama. Inace cb 500 tesko preko 180km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 11, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto ne znate onda pitajte,a ne da šamarate gluposti,pomisliće neko da to tako može,kao što ste vi zamislili. Ako si mislio da moj komentar, onda ga verovarno nisi dobro procitao. Rekao sam da sam razmisljao o tome, a ne da sam to ugradio. Zbog toga sam i postavo svoj komentar, ako neko ima ideju zbog cega ovo moze ili ne moze da radi neka napise. Ali samo onaj ko je to vec probao, a ne neko ko je: cuo od prijatelja, ciji je drug slusao od rodjaka, koji je cuo da tako ne moze........ Znaci konkretno da ili ne. Izvinjenje za off. Start sprej ti je ništa drugo nego tečni etar i u bilo kojoj varijanti ako ga dovedeš u većoj količini na usis otkinuće ti nešto u motoru. NitrousOxide ili N2O ili azotni suboksid ili dušikov kosik(na Hrvatskom) ima duplo više kiseonika nego vazduh koji mi dišemo,ali to je i dalje svega 30%.ostalo je Azot.pa i kao takav može da napravi sranje u motoru. Ne možeš dovesti bilo koji gasm,a da ne dodaš gorivo,jer se tako osiromašuje smeša i onda dolazi do enormnog povećanja temperature smeše itd....mrzi me da pišem više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...