Zomilly 19 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ljudi Ako neko poznaje nekoga ko prodaje bravicu volana ili sam poseduje jednu,a da mu nije potrebna....neka mi se javi ovde ili na PP,malo smo gubili kljuceve od postojece Unapred zahvalan, Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skini bravicu ako moze i odnesi kljucaru da ti prema bravici napravi novi kljuc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žarko Vuksanović 0 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na Novom Beogradu u 22-og Oktobra imaš ključara ja sam tam otrebao da nosim bravicu da mi se po njoj napravi ključ, ali sam na moju sreću uspeo da izbunarim ključ. Ako možeš nekome da pošalješ bravicu pa da se odnese na pravljenje ključa. Nemam kontakt, ali znam da se u tom delu nalazi. Tako su meni objasnili. Ne znam cenu koja se traži za ovaj posao, ali mislim da ti je lakše da to na ovaj način uradiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,ima u kragujevcu ljudi koji se time bave,ali nemam mogucnost skidanja bravice,tako da sam je odavno razbusio,tako da mi definitivno treba nova u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...