AlexDT 0 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za dva meseca treba da kupim motor, e sad dvoumim se izmedju yamaha wr 125 x ili yamaha dt 125 r ... Kazite mi koji je bolji motor i koja im je potrosnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savate_006 0 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi sta ti ocekujes od motora. DT je 2t trosi vise ali ide bolje, WR je 4t manje trosi laksi je za odrzavanje ali slabije ide. Potrosnja zavisi od tebe, kako vozis i gde, za dt je potrosnja oko 5-6 litara ako ga ne stedis, za wr nisam siguran. Ako mene pitas uzmi dt neces se pokajati . Nadam se da sam pomogao, i javi sta si odlucio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexDT 0 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek se dvoumiiim , zelim da dobro ide , i ne zelim da puno trosi, i vise mi se svidja 4T zvuk ... ali motor bi vise koristio za offroad , (ne na profesionalnoj stazi) po nekim livadama ,za 1 maj ... sta bi vi kupili kad bi ste se dvoumili izmedju ove dve yamahe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj, svaka DT ide dobro.. A potrošnja zavisi od rezima voznje... Burazer je sa njom išao do Niša i trošila mu je samo 2,9l. Par drugara su je sredili malo za brdo, i mogu ti reći da ide skoro kao kros... Ja imam Suzuki-ja koji je u toj klasi, i nisam imao nikakvih problema, ide sasvim lepo za tu kubikažu. Čak mislim da je malo oštriji na gasu od Yamahe... Mnogi se sa time i slazu. Uzmi i njega u obzir. Mislim da je WR preslaba za off, ipak je 125,a 4t... Zavisi do koliko para planiraš motor i koliko dugo da ga voziš..? Ipak je 125-tica prelaz na nešto veće... Moj glas ide za DT. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 4, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za wr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexDT 0 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam odlucio za DT , hvala na savetima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexDT 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aca 96 : koji suzuki? RM? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Avgust 5, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan acin je ts125r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Da, Suzuki TS 125 R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexDT 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, lem motorcic , i njega cu uzeti u obzir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexDT 0 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide? , koliko mu je max brzina? , koja mu je potrosnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledaj... Troši 4l kombinovane voznje. Ali nikada mi nije prelazio 5l, gde god ga vozio... Na otvorenom se spusti i na 3,5l.. Sve zavisi od režima voznje... Ide sasvim lepo za 125ccm... Ja sam ga probao 110km/h, nisam imao pravac da ga zaletim lepo... Msl. da bi mogao još malo. Medjutim, ne vozim ga preko 90km/h na otvorenom, zato što je motor visok i nestabilan za neku brzu voznju... Moze on da ide, ali nije to to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexDT 0 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koje je najnovije godiste za TS? , kupovacu samo preko 2000. godista, ispod 2000. to je vec staro ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...