Rade koenig 1054 Napisano Jul 29, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa tim sto mi je oblajznuo navoj na karteru i sad ne mogu da zavrnem sraf za uspustanje ulja vrtise beskonacno. Opalio sam tim srafom u ivicnjak kad sam ucio da vozim :-) I sad tu stalno kapucka ulje plasim se da mi ne izleti sraf od pritiska ulja svo ulje bi mi otislo ispod zadnjeg ticka. Sta da radim,inace goz 500 s je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa narezes drugi navoj,ili se taj sredi ako moze,mada,verovatno je pocupao navoj,najlepse bi bilo smaknuti karter i resiti to, narezati reducir ili sledeci navoj za broj veci i resena stvar,moze na licu mesta ali zbog opiljaka nije preporucljivo,karter se lako polse skidanja zadihtuje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa tim sto mi je oblajznuo navoj na karteru i sad ne mogu da zavrnem sraf za uspustanje ulja vrtise beskonacno. Opalio sam tim srafom u ivicnjak kad sam ucio da vozim :-) I sad tu stalno kapucka ulje plasim se da mi ne izleti sraf od pritiska ulja svo ulje bi mi otislo ispod zadnjeg ticka. Sta da radim,inace goz 500 s je u pitanju pritiska u karteru nema,a to uradis kao sto ti je Bokilic rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno znaci nemoram da kupujem drugi. Uz to nemoze pod pritiskom da ga izbaci jer ga nema. Divno onda neka saceka menjanje ulja pa da odradim to tada. Gde bi mogao to da uradim,imate li ideju. Moze li u bilo kojok malo bolje opremljenoj metalostrugarskoj radnji ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Jul 30, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neki slican problem na Teneri, i onaj crveni silikon radi posao...Ipak, ako si u mogucnosti, napravi tu novi navoj, stavi drugi sraf i resi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 30, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svratis do mene i ja ti to resim bez neke muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...