Inferi Corpus 0 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, cak i onima koji ne voze Chopere ( : Salim se naravno, volim sve motore, osim skutera, uh sto njih ne volim, ali najvise Chopere. Upravo sam polozio za A kategoriju i planiram da kupim neki motor. Ja sam nesto gledao i nekako mi najvise odgovara Honda Shadow 600, sto se tice kvaliteta, cene i izgleda. Samo me zanima, ovi sto su malo noviji, oko '97 godista imaju 5 brzina jel tako, a ovi stariji, oko '89 imaju 4?? Ako imate savet za vaseg uskoro kolegu, dajte ovde, dok jos nisam kupio motor. Cenicu svaki komentar. Hvala vam unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ali je ovo ipak: volim sve motore, osim skutera, uh sto njih ne volim Los start . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferi Corpus 0 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta cu kad ne volim skutere, necu da se pretvaram da ih volim da bi ljudi rekli, vidi sto dobar decko voli sve. ( : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nevolim skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 30, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam ljubitelj skutera, ali nije bas da ih ne volim ali iskreno, od njih drazi su mi coperi, a na mesto ispred copera enduro ali, koliko ljudi toliko i cudi u svakom slucaju, dobro ti nama dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...