Korki 2 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zovem se Darko Korda i dolazim iz Erdevika(selo kod Sremske Mitrovice) i imam 14 god. Mnogo volim motore, ali za sada nemam nikakav motor. Planiram sledeće godine da uzmem SPRINT PULSER 125. Najviše volim cross i supermoto motore...Nadam se da ću još mnogo toga naučiti o motorima uz pomoć ovog foruma, i ako bog da da se vidimo na nekim moto skupovima kada položim...toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Darko i dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav vrsnjak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 30, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Korki, ako ti ista znaci i ja sam za SM ili Enduro motore. Ima dosta ljudi ovde koji ti mogu pomoci. Dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...