lauda_bc 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan raja jedan savjet za kupovinu motora. imao sam 2001.god neku hondu cbt400 a nadam se sad na proljece kupovini novijeg motora tj najverovatnije yamaha R1 98. to mi je motor snova i mastam samo o njemu pa bih vas molio za savjet. imam 22 good i nadam se da sam malo razumniji vec da imam 18. unapred svima zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan . imam 22 good i nadam se da sam malo razumniji vec da imam 18. unapred svima zahvalan AAA,kad bi se zezali. Ma gde si razumniji,jos si vise napakovan sa adrenalinom. A problem je sto si stariji pa si malo sigurniji u sebe. E, u tom grmu lezi zec, da ne kazem mecka. SAVET: kupi nesto lepo od 600ccm, i jeftinije ce da bude,ispeci zanat 2-3 god,pa onda uzjasi tu R1. Iskreni pozdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 7, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja te podrzhavam i smatram da ti najbolje znash kakav si i koliko mozhesh da se kontrolishesh... ipak razmisli da uradish ovako... ako ti je r1 vec zhivotna zhelja onda lepo ispeci zanat na 600 jefitinijem i starijem i za 2-3 godine cesh imati za iste pare da kupish bolju i noviju r1 i milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lauda_bc 1 Napisano Novembar 7, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima. ni to nije losa ideja. posto sam ja yamahofil tako da bi u obzir mogra doci samo R6 od te slabije klase. dobar je predlog za ovo 600 kubika i za koju god ce i noviji model R1 pojeftiniti a to onda samo moze biti model 2004. hvala na savetima drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Novembar 7, 2007 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem zx 14.Da sazris na brzaka.Salim se.Cubra,sa foruma,je vozio kros 125 i posle njega kupio tu R1.Decko je vozi za svaku pohvalu.Sve je to stvar sta imas u glavi. Ako ces da ludujes bez iskustva ni R6 nije malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 7, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i zlatnu sredinu , nesto od 750ccm za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 8, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima. ni to nije losa ideja. posto sam ja yamahofil tako da bi u obzir mogra doci samo R6 od te slabije klase. dobar je predlog za ovo 600 kubika i za koju god ce i noviji model R1 pojeftiniti a to onda samo moze biti model 2004. hvala na savetima drustvo opet ja R6 je dosta skup (za mene) i pada mu cena naravno tako da opet mozhesh da izgubish i da ti se svede na isto... mozhda? fz6 '01. recimo? ili tako neshto na chemu cesh manje da izgubish da bi mogao shto bolju r1 da uzmesh kroz neko vreme kad postanesh svestan shta >150ks mozhe da napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...