banconi 243 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, čuo sam da negde u Tošinom bunaru postoji neka radnja ili servis koji prodaje vizire u boji za razne motore. Ne uspevam da izguglam ništa slično tome, pa ako neko zna o kojoj se radnji radi, neka kaže. Osim toga, ako neko zna gde se može napraviti ili kupiti neki vizir u boji za motor, a da nije izvesni Ivan, neka kaže. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSXR 1000 K4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na referencama, ali nije ta ponuda baš tako sjajna. Guevara uopšte ne drži vizire, a ovi ostali ili imaju tek poneki zatamljeni, ili uopšte nemaju. Daleko od toga da bilo ko ima izbor u raznim bojama za razne modele motora. Dolazim na ideju da razvijem proizvodnju. BTW, Markos više nema prodavnicu u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, ako neko zna gde se može napraviti ili kupiti neki vizir u boji za motor, a da nije izvesni Ivan, neka kaže. Nisi zadovoljan ivanovom uslugom ili je nesto drugo u pitanju? Posto i meni treba vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 3, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kupi na ebay-u od kineza,ja sam kupio i odlican je,dvadesetak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, ako neko zna gde se može napraviti ili kupiti neki vizir u boji za motor, a da nije izvesni Ivan, neka kaže. Nisi zadovoljan ivanovom uslugom ili je nesto drugo u pitanju? Posto i meni treba vizir. Ma, jurim čoveka već mesecima, te prebukiran, te na odmoru, te menja radnju... zapisivao me u njegov tefter više puta, jednem je uspeo čak i da mi zakaže termin, da bi mi dan pre zakazanog uz izvinjenje otkazao. Već neko vreme ga ne zovem, odustao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Sto me bre ne poslusas ? Za lovu koju bi dao Ivanu mozes dva da kupis. A ako bi menjao vizir samo zbog boje,narucis foliju za farove koje god hoces boje(isto od kineza) i zalepis.To ti je 5-6evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Avgust 15, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ivan poskupeo nesto ili se varam? Drugaru je radio vizir za VFR750 rc24 pre jednoooo 2 godine i to je kostalo nekih 3.000din Vizir je odradjen feeenomenalno, mnogo bolje i kvalitetnije od vizira koje si mogao da kupis u radnji (barem u to vreme)... To je bilo pre 2 godine, ne znam kako je sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trazio za beli 40,a za zatamnjeni 45 ili 50e,ne secam se.Mozda bih mu i dao,ali nisam imao uzorak da napravi kalup,pa sam odustao. I onda sta mi se desi-narucim od kineza poviseni,sa velikim bubblom,oni mi greskom posalju sa manjim bubblom. Ja se zalio i oni mi vratili pola para,tako da me je vizir izasao 10evra. I ima jos jedan da narucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sto me bre ne poslusas ? Za lovu koju bi dao Ivanu mozes dva da kupis. A ako bi menjao vizir samo zbog boje,narucis foliju za farove koje god hoces boje(isto od kineza) i zalepis.To ti je 5-6evra. Pa, poslušao sam te i gledao sam ne e-bleju ima svašta, ali kako poručiti? Imaš li ideju, vrlo rado bih poručio neki od onih vizira koji su u ponudi, a možda ča i dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci od ivana nema nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...