sale_cbr 23 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci imam neki problem sa motorom,kad ubrzavam cuje se da nesto pomalo krci u masini,nekako kao da je nesto labavo i onda kad ubrzavas to vibrira i krci..kad motor stoji na ler isto se cuje neko cukanje koje kad stisnem kvacilo nestaje? sta bi moglo da bude? da nije neki lezaj u kvacilu ili nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Korpa, lamela, ja be bi vozio tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije to nesto da jako krci al me nervira jer motor nema lep zvuk tako dok pa ubrzava..ne znam u cemu je problem? dal je istrosena lamela ili je neki lezaj vrisnuo..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam u njega ipone catana 10-50w ulje full sintetika..da nije mozda zbog ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je nesto na kvacilu , jer prestsne kad stisnes rucicu(polugu)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam do zakljucka da je otisao lezaj na kvacilu,tj onaj druk lezaj kako vec..zna neko gde moze to da se nabavi za zxr 400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Koja je neka normalna granica potrosnje ulja za zxr 400 ? mislim da je meni popio 300g za 1500 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam danas delimicno kvacilo,skinuo onaj druk lezaj i ima malo nesto lufta ali ceo zamajac sa korpom ima luft kao kad ode lezaj ..da ga ne zeza neki lezaj? kad vozim recimo na 6000 obrtaja pocinje neka frekfencija na kojoj krci nesto u motoru i ispod se to ne oseca toliko koliko se oseca recimo samo na 6000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 30, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam danas delimicno kvacilo,skinuo onaj druk lezaj i ima malo nesto lufta ali ceo zamajac sa korpom ima luft kao kad ode lezaj ..da ga ne zeza neki lezaj? kad vozim recimo na 6000 obrtaja pocinje neka frekfencija na kojoj krci nesto u motoru i ispod se to ne oseca toliko koliko se oseca recimo samo na 6000 obrtaja nema lezaja na korpi-zamajcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam danas delimicno kvacilo,skinuo onaj druk lezaj i ima malo nesto lufta ali ceo zamajac sa korpom ima luft kao kad ode lezaj ..da ga ne zeza neki lezaj? kad vozim recimo na 6000 obrtaja pocinje neka frekfencija na kojoj krci nesto u motoru i ispod se to ne oseca toliko koliko se oseca recimo samo na 6000 obrtaja nema lezaja na korpi-zamajcu... Nemoguce ..mora da ima neki iglicasti,na cagivi sam imao 2 a na drugoj strani je bio jedan kuglicni,ako budem skinuo danas nekako korpu pogledacu,na poklopcu za lamele ide jedan obican 6001 lezaj koji ima vrlo malo lufta a i sumnjam da on krci,nesto se sigurno olabavilo jer sam one srafove sa dekli skinuo vrlo lako..slikacu danas kad dodjem sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam danas delimicno kvacilo,skinuo onaj druk lezaj i ima malo nesto lufta ali ceo zamajac sa korpom ima luft kao kad ode lezaj ..da ga ne zeza neki lezaj? kad vozim recimo na 6000 obrtaja pocinje neka frekfencija na kojoj krci nesto u motoru i ispod se to ne oseca toliko koliko se oseca recimo samo na 6000 obrtaja nema lezaja na korpi-zamajcu... Nemoguce ..mora da ima neki iglicasti,na cagivi sam imao 2 a na drugoj strani je bio jedan kuglicni,ako budem skinuo danas nekako korpu pogledacu,na poklopcu za lamele ide jedan obican 6001 lezaj koji ima vrlo malo lufta a i sumnjam da on krci,nesto se sigurno olabavilo jer sam one srafove sa dekli skinuo vrlo lako..slikacu danas kad dodjem sa posla ovo je zxr a ne cagiva ... a lezaj nije obican 6001 nego "6001 C3 ML01" koji kosta 10,05 evra ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije obican i da je c3 nego sam mislio na to da je standardni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci definitivno je otisla ili klipnjaca ili neki ventil..motor sad vec krci posteno i ne ide kako treba ,zna neko gde mogu da nadjem delove? ubacicu video posle kad dodjem sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je klip kako se cuo motor kad sam ga uzeo.. http://www.youtube.c...&feature=relmfu ovako se cuje sad http://youtu.be/uFR3WT4DMgc zna neko sta moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pop****o sam i rasturio sam celu masinu,otisao je lezaj na prvoj klipnjaci ..pitanje je sad dal da uzimam polovnu radilicu i lezajeve ili da kupim nove lezajeve (ako uopste i imam gde) i da radim specijalu na radilicu..koliko bi to trajalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 4, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Promeni motor. Over and out. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Promeni motor. Over and out. Lako je reci..lakse je naci zlato nego masinu za zxr 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 4, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zato i kazem Inace ja sam gledao bas zxr400 kada sam kupovao motor ali sam se odlucio za gpz500s jer ima delova da se nadje i dosta je zastupljen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde gde bar mogu karike da se nadju za njega? neki sajt ili nesto gde prodaju karike za motore? ja trazio al nema nista i sad..pitanje je dal da obradim ovu radilicu i stavim lezaj od kola ili da kupim polovnu komplet sa klipnjacama..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 5, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan KARIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je novo je papreno skupo i u opste se ne isplati raditi...najlakse bi ti bilo da ubacis drugi polovan agregat,ali to je jakooo tesko naci za tvoj motor...ili da pojuris po stranim sajtovima polovnu radilicu sa klipnjacama i lezajevima... A to sto pricas da ubacis lezaj od kola,to na zalost nije mogucem,jedino obrada radilice,i ubacivanje obradjenog sirovog lezaja,ali to nije nesto posebno trajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 5, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan nađi svoj motor http://www.cmsnl.com/kawasaki-zx400_model12783/ i serijske brojeve delova koji ti trebaju onda kopiraj serijske brojeve u gugl i traži gde su najjeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nove delove ne trazi dzabe,jer ti ne resavaju posao,radilica je tipa 800-1000 evra,lezajevi leteci i lezeci 200-300,karike oko 200,plus ti verovatno treba 1 klipnjaca,dihtunzi....iiiihhhaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan KARIKE Sve sam lud da dam 200e za karike xD i ove ima jos da guraju .. Nasao sam polovnu radilicu komplet sa klipnjacama i lezajevima pa cu to da uzmem verovatno..jedno pitanje samo,dal da vracam onaj stari dihtung na glavu jer nije ostecen jer i da hocu da ga menjam nemam gde da ga kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 6, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da si rešio da odradiš polu generelnu za 7,5 eur onda teraj sa starim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...