nsriders 1 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda cbr 1100 xx blackbird Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. porebna mi je konpletna maska fara za XTZ 660.. ako neko ima informacije gde se moze kupiti nova ili polovna unapred hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsriders 1 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda cbr 1100 xx blackbird Prijavi odgovor kao problematičan Tenera je 96 godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi da li Brrka ima kalup (on lije plastike za motore) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsriders 1 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda cbr 1100 xx blackbird Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji.. kontaktirao sam ga nema takvu a ni kalu da je napravi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 17, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zovi Saleta iz Trstenika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsriders 1 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda cbr 1100 xx blackbird Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Popsy.. zvao sam ali nazalost nisam nasao.. ako neko ima jos neku ideju znacilo bi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan onda jedino ostaje da nadjes na E bay-u i da vidis kako to da dopremis ovamo... ima par mogucnosti, nije mi trebalo pa ih nisam jurio (pogledaj ovde na forumu mislim da je pisano o tome). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsriders 1 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 22 postova Motocikl: Honda cbr 1100 xx blackbird Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. zvao sve navedene i pokusavao preko neta ali jos uvek bez uspeha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 17, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovo na slici nije 96 godina. Od 93 ili 94 ide sa dva fara napred koliko ja znam. Proveri da se ne ispalis, da ti neko ne donese masku za dva fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...