Jump to content

Moto Zajednica

nsriders

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Honda cbr 1100 xx blackbird

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nsriders's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. POZDRAV.. Da li imas sablon rol barova za Yamahu XTZ 660 1996 Cetvrtasti far ili bih morao da dovezem motor u ordinaciju.. ?
  2. Pozdrav.. zvao sve navedene i pokusavao preko neta ali jos uvek bez uspeha...
  3. Evo ovde vidis kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sbDeF6_Udfo#
  4. Pozdrav.. taj model kao i honda cbr 1100 xx imaju nazovi ga problem sa korpom kvacila.. tj posle neke kilometraze pojavi se zvuk zveckanja.. korpa na sebi tj sa zadnje srtane ima opruge koje sluze kao amortizeri trzaja kada ga ubacis u brzinu.. vremenom te opruge oslabe i malo se leziste potrosi pa dodje do lufta koji se na leru cuje kao zveckanje.. onos sto je naj bitnije ne moze ti napraviti nikakav kvar bar ja nisam cuo da je doslo do nekog problema.. to se moze resiti skidanjem korpe i zamenom opruga ili dodavanjem platni na opruge (to sam ja uradio i presao posle toga 10 000 km bez problema) samo sto se u oba slucaja korpa mora raznitovati i centrirati.. a taj zvuk ako te bas nervira podigni obrtaje za 200-300 i nece se cuti..
  5. Hvala Popsy.. zvao sam ali nazalost nisam nasao.. ako neko ima jos neku ideju znacilo bi..
  6. Hvala na informaciji.. kontaktirao sam ga nema takvu a ni kalu da je napravi..
  7. Pozdrav.. porebna mi je konpletna maska fara za XTZ 660.. ako neko ima informacije gde se moze kupiti nova ili polovna unapred hvala..
  8. cuo sam se sa Bokijem.. ja sam taj luft primetio i probacemo da to resimo.. nadam se samo da je zvuk prouzrokovao taj luft..
  9. U radu na leru nema lupanja a ni krljanja zvuk je kako da bruji glasno lezaj vibracije se osete i na kormanu kada sedis na motoru i sve prestane kada se stisne kvacilo.. zanimljivo je da se ne cuje dok je motor hladan, ja sam to skinuo i pregledao lezajeve da li imaju lufta ili vidnih ostecenja, nista od toga nisam uocio sem prilicnog lufta izmedju korpe i zupcanika a i opruge koje sluze kao ublazivaci imaju dosta lufta u svom lezistu..
  10. Pozdrav.. Kada mi motor radi na leru cuje se brujanje sa desne strane tj kod lamele.. kada stisnem kvacilo zvuk prestane.. skinuo sam korpu kvacila i uocio luft izmedju korpe i zupcanika a i opruge na ledjima zupcanika imaju prilicno lufta u svom kucistu.. predpostavljam da brujanje dolazi iz tog lufta.. nova korpa je jako skupa a vidim da to neko remontuje.. interesuje me da li je to ok resenje i da li je neko kasnije imao nekih problema.. tipa sa nitnama, balansom korpe itd?
  11. aslservis imao bih par pitanja za tebe u vezi korpe?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja