kole su 0 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa punjenjem na R 1 ,naime ima punjenje 11 v a trebalo bi vise stavio sam nov akumulator i motor je isao kao lud dok je bilo struje kad je izvukao struju iz akumulatora poceo je da trokira i stao .Da li neko moze da mi pomogne gde da gledam i sta da radim jer mi glava puca od nervoze .Ili vec sta da zamenim ,ne znam vise sta da radim ako je mozda neko imao ovakav ili slican problem pa da mi kaze sta bi moglo biti, ili ako je neko majstor jos bolje da mi objasni sta mi je ciniti hvala puno unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ošo ti regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da nisi malo pretrayivao po forumu.. Da ne duzim, zovi Arakisa ili ga kontaktiraj na PP, i resi problem opusteno i bez nerviranja, nisi prvi a sigurno ni zadnji sa tim problemom, desava se vrlo cesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam original regler za r1,pa ako je do njega javi se da se dogovorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...