tibor 479 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 100 % poliester. Duzina: 216 cm (zajedno sa kapuljacom Sirina (u najsirem delu) : 75 boje: plava i siva kada se spakuje, dimenzije tog pakovanja: duzina: 27cm precnik: 13 cm. Vreca koriscena samo za jedan susret ove godine. Kao nova je! a prodajem je jer mi je malo uska, nema deklaraciju na kojoj pise do koje temperature se koristi ali sam je ja koristi kad je bilo oko 15-ak stepeni i sluzila mije odlicno, a mislim da bi koristila i na nizim temperaturama. cena je 1600 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jel to vise niko ne koristi vrece za spavanje tokom kampovanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...