idanijel 1584 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam koji je VLADAR grobnik staze ,mislim na vreme jel rekord datira jos od GP trke ili... 1min 28 sec valjda RAINEY je tada vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 4, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su nesto pisali da je neki Slovenac vlasnik rekorda,sada da li samo u nekoj odredjenoj klasi ili da bas on drzi rekord staze nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u motopuls-u iz 2005 u superbike klasi rekord staze je oborio Berto Camlek 1.28.759 I ispod pishe da Rainey drzzi apsolutni rekord iz 1990 1.28.69... Da li se neshto desilo u medjuvremenu ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Rainey je i dalje najbolje odvozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicni sajt: http://www.grobnik.hr/ http://www.grobnik.hr/pista/pista.asp?prikazi=true&inf=5&kat=118 tamo stoji: Berto Camlek - 27.08.2006. - 1: 29.448 (Yamaha) zene: Samuela De Nardi - 27.08.2006. - 1:33.490 (Aprilia) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 5, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Čamlek drži rekord u superbike klasi! Ali on ima više krugova na grobniku nego ja po dvorištu i yamahu koja košta ko 10 mojih ninja! Bez obzira na sve svaka čast čovjeku, skidam mu kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan citat iz moto pulsa VJEKOVNI VLADAR misle na Rainey i dalje je njegov krug trajao najmanje sekundi,u istoriji grobnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...