ivanf 11 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme mi se ponekad desi da teže shiftam brzine i nisam mogao da nađem neko pravilo kada se to dešava, do pre neki dan. Naime, problem se dešava na nižim obrtajima, recimo ispod 3000. Kao da imam neki otpor na menjaču. Kad odvrnem malo gas, shifta baš glatko. Motor je SV650n 1st gen. 99. Zatezao sam sajlu kvačila, ali bez nekih efekata. Ajde dajte neke ideje šta bi moglo da bude i gde da ga teram, ako je nešto ozbiljnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ti je ulje? Moguće da ono malo otežava ako je staro. Inače bi trebao da ga šaltaš u višu tek neđe iza 4-5hiljada, nije to dizel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ti je ulje? Moguće da ono malo otežava ako je staro. Inače bi trebao da ga šaltaš u višu tek neđe iza 4-5hiljada, nije to dizel Menjano pre 3000 km. sipan ipone 10w40. ma znam, to mi se desi najčešće kad kočim pa pustim gas, pa oću da šaltam u nižu i onda ako ne dodam gas oće da zatrokira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jul 5, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kad šaltaš u nižu brzinu daj mu međugas. Em lakše šaltaš em manje opterećuješ kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan aaa, to mu onda dodje normalno?! Suzanu sam uzeo pre nekih 2 meseca, i to mi je prvi veći motor, a pre sam imao Sašku od 125 koju si mogao da šaltaš kako oćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano Jul 5, 2012 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si presao tih 3000km uglavnom po centru i kratkim voznjama, trebalo bi da zamenis ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam u početku druženja imao taj slučaj sa SV-om, međutim se nekako sam otklonio, kanda sa spontanim međugasom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanf 11 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Ok, dakle definitivno nije neki bug, nego samo ja seljak nisam naviko na ozbiljniju mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...