Jump to content

Moto Zajednica

HIT-AIR jakne???

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova

"Osim zaštitnih protektora za ramena i laktove, ove jakne opremljene su i inovativnim vazdušnim jastucima..."

Da li je neko od vas ikada video ili probao kako izgleda ili kako funkcioniše ova jakna?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova

vidio,probao,koliko je dobra,toliko i nije

E sad mi je sve jasno ??? ??? ??? Pojasni malo zašto po tebi nije dobra ili zašto je dobra?

• Svrati ponekad, 272 postova

Imao sam i stari model koji mi je bio malo knap,pa su mi onda poslali malo veću,ali novi model.

Nema neke razlike osim u bojama.

Jakna košta 500€,ne daj bože da je ikad isprobam.

Naduvava se oko vrata,skoro cela leđa,dve kobasice sa prednje strane i otvara se veliki jastuk koji ide preko dupeta.

Ceo vazdušni jastuk može da se izvadi zbog pranja jakne.

Inače je jakna urađena veoma kvalitetno i jako je udobna za vožnju,a ja sam je probao i preko 290 kmh i nije pravila probleme.

Inače sila potrebna za aktivaciju je 25 kg,naduva se za 0.25 sek i drži naduvan jastuk 7 sekundi.

Ima kočnicu na mehanizmu za naduvavanje tako da ne može neko iz zezanja da je aktivira.

Ja sam nekoliko puta sišao sa motora,zaboravljajući da je iskopčam i kad sam osetio da sam vezan prestao da vučem i nisam je aktivirao.

Inače uz jaknu ide alat za izmenu patrona sa komprimovanim vazduhom (koje mislim da su iste kao kod kola od air-baga) i četiri nalepnice za motor da vas podsećaju da ste vezani.

• Svrati ponekad, 112 postova

Ja nosim HIT-AIR prsluk preko kombinizona, i mogu sve pozitivno da kazem za njega. Ni ja je jos uvek nisam iprobao pri padanju, a na velikim brzinama se fantasticno ponasa. Meni je se isto nekoliko puta desilo da ustanem sa motora dok sam jos zakacen za njega, ali kao sto i Urke rece nemoj da vuces kada osetis da si zakacen i nece nista da se desi.

• U prolazu, 25 postova

Imao sam i stari model koji mi je bio malo knap,pa su mi onda poslali malo veću,ali novi model.

Nema neke razlike osim u bojama.

Jakna košta 500€,ne daj bože da je ikad isprobam.

Naduvava se oko vrata,skoro cela leđa,dve kobasice sa prednje strane i otvara se veliki jastuk koji ide preko dupeta.

Ceo vazdušni jastuk može da se izvadi zbog pranja jakne.

Inače je jakna urađena veoma kvalitetno i jako je udobna za vožnju,a ja sam je probao i preko 290 kmh i nije pravila probleme.

Inače sila potrebna za aktivaciju je 25 kg,naduva se za 0.25 sek i drži naduvan jastuk 7 sekundi.

Ima kočnicu na mehanizmu za naduvavanje tako da ne može neko iz zezanja da je aktivira.

Ja sam nekoliko puta sišao sa motora,zaboravljajući da je iskopčam i kad sam osetio da sam vezan prestao da vučem i nisam je aktivirao.

Inače uz jaknu ide alat za izmenu patrona sa komprimovanim vazduhom (koje mislim da su iste kao kod kola od air-baga) i četiri nalepnice za motor da vas podsećaju da ste vezani.

A reci mi u kojim bojama ima i gde si je ti kupio?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja