patak 108 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Enduro vožnja u d.peščari u subotu 03.11.2007. Ako ima neko zainteresovan neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 2, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno propratite aktivnosti adekvatnom foto-opremom. Dobar nacin da se iskoristi po nekima poslednji lep dan ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E... koliko je tih "poslednjih dana" prošlo do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre dve nedelje, pazite na ovce, puštaju ih a niko o njima ne vodi računa. Ja sam zamišljao da obično postoje neki pastiri ili kerovi koji ih teraju ali bre ništa, tumaraju gde stignu i samo iskaču iz grmlja. Za ne daj Bože, motel Plava Dama radi. Želim vam lep provod i dobro vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno propratite aktivnosti adekvatnom foto-opremom. Dobar nacin da se iskoristi po nekima poslednji lep dan ove godine. Obično je za to zadužen RBoban, a pošto on ne ide teško da će neko imati volju da slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre dve nedelje, pazite na ovce, puštaju ih a niko o njima ne vodi računa. Ja sam zamišljao da obično postoje neki pastiri ili kerovi koji ih teraju ali bre ništa, tumaraju gde stignu i samo iskaču iz grmlja. Ko zna, možda je to idealna prilika da se nahvata i pripremi neko jagnjeće pečenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno propratite aktivnosti adekvatnom foto-opremom. Dobar nacin da se iskoristi po nekima poslednji lep dan ove godine. Obično je za to zadužen RBoban, a pošto on ne ide teško da će neko imati volju da slika. A sto RBoban ne ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan A ja tek sad vidim temu Sto ne sutra? Ajd, ubuduce postaviti teme bar DVA dana ranije... Lepo se provedite i ubacite par fotografija za nas koji nismo mogli da vam se pridruzimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude išlo više od dvoje ja dolazim 100%, staviću atv na prikolicu i dolazim do tamo... A ako ne bude išlo više od par ljudi, onda mi je glupo da se cimam pa ću se voziti 'u lokalu', Avala i sl.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo CRF kako se razradjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno propratite aktivnosti adekvatnom foto-opremom. Dobar nacin da se iskoristi po nekima poslednji lep dan ove godine. Obično je za to zadužen RBoban, a pošto on ne ide teško da će neko imati volju da slika. A sto RBoban ne ide ;D Boban ne vozi sa nama zato što nema motor za ovakvu vožnju. Daj da vidimo CRF kako se razradjuje Moj CRF se vozi od početka godine tako da je uveliko razrađen. Što se tiče vožnje bila je prilično dobra. Bilo nas je sa 10 motora i Toma (atv-gravel) sa kvadom. Kako su svi bili sa moto kros ili hard enduro motorima tempo vožnje je bio prilično brz. Sledeća vožnja prvi dolazeći vikend da ne bude kišovit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Boban ne vozi sa nama zato što nema motor za ovakvu vožnju. E nema motor, pa Pescara je puna Husqvarni ;D Video sam vas u povratku kad ste prosli kroz B.N.S. vec je bio mrak, verujem da ste se dobro proveli...ima li kakvih slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...