Jump to content

Moto Zajednica

buon giorno a tutti

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

Pozdrav svima,

Moje ime je Marko, iz Novog Sada sam (tačnije sa Čeneja). Planiram kupovinu motora, pa sam rešio da se registrujem ovde kako bi došao do nekih korisnih saveta. Inače sam obožavalac "Italijana" kako zbog dizajna tako i zbog strasti prema vožnji koju bude u meni- trenutno sam vlasnik Alfa Romeo 156ice a nadam se uskoro i crvene furije iz Bolonje. Prilično sam aktivan kada su u pitanju klubske aktivnosti (ARCS), zadnjih godinu dana sam posetio nekoliko skupova Alfista u regionu (BIH, HR, SLO) i nadam se da ću slične manifestacije u budućnosti obilaziti na dva točka. Iskustva sa dvotočkašima nemam i to planiram da promenim (ne računam gradske zujalice od 49ccm). Toliko od mene, odo sad malo da se upoznam sa forumom...

1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 13 postova

Haha, hvala na prosleđenom linku- ja se ipak ne dvoumim. 0takoje.gif Što se tiče vožnje motora nemam iskustva, ali nemam ni problema prilikom sticanja istog- bar onog početnog... Ne spadam u one "usijane glave" i nije mi cilj da što pre izvežbam zadnjak pa da se pokažem u selu. Volim vožnju i putovanja, u grad ne planiram mnogo da se guram- u kom sam na skuteru sam prešao 20.000km za par sezona tako da kolko-tolko poznajem situaciju u saobraćaju sa dva točka.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja