Marko NS 2 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Moje ime je Marko, iz Novog Sada sam (tačnije sa Čeneja). Planiram kupovinu motora, pa sam rešio da se registrujem ovde kako bi došao do nekih korisnih saveta. Inače sam obožavalac "Italijana" kako zbog dizajna tako i zbog strasti prema vožnji koju bude u meni- trenutno sam vlasnik Alfa Romeo 156ice a nadam se uskoro i crvene furije iz Bolonje. Prilično sam aktivan kada su u pitanju klubske aktivnosti (ARCS), zadnjih godinu dana sam posetio nekoliko skupova Alfista u regionu (BIH, HR, SLO) i nadam se da ću slične manifestacije u budućnosti obilaziti na dva točka. Iskustva sa dvotočkašima nemam i to planiram da promenim (ne računam gradske zujalice od 49ccm). Toliko od mene, odo sad malo da se upoznam sa forumom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 30, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Evo da skratis vreme i sebi i drugima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82833-da-li-je-imalo-pametno/page__p__1329182__fromsearch__1#entry1329182 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko NS 2 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Haha, hvala na prosleđenom linku- ja se ipak ne dvoumim. Što se tiče vožnje motora nemam iskustva, ali nemam ni problema prilikom sticanja istog- bar onog početnog... Ne spadam u one "usijane glave" i nije mi cilj da što pre izvežbam zadnjak pa da se pokažem u selu. Volim vožnju i putovanja, u grad ne planiram mnogo da se guram- u kom sam na skuteru sam prešao 20.000km za par sezona tako da kolko-tolko poznajem situaciju u saobraćaju sa dva točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...