Jump to content

Moto Zajednica

Putovanje Italija,Korzika

Recommended Posts

  • U prolazu, 15 postova

Posle uspesnog putovanja 2010. "Let u nepoznato" ( http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50890-let-u-nepoznato/ ) odlucio sam da ove godine obidjem Italiju (Siciliju,Sardiniju) i Korziku.

Putovanje bi trebalo da pocne sredinom ili krajem jula,plan putovanja je u zavrsnoj fazi a planirana kilometraza je od 7000 do 7500Km.Od izdataka koji su neophodni su troskovi trajekta Bar-Bari ; Villa S.G.-Messina i nazad ; Livorno-Bastia i nazad ; Bonifacio-Sardinia i nazad .Islo bi se na varijantu kampovanja odnosno spavanja na otovrenom (kao na prethodnom putovanju "Let u nepoznato" http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50890-let-u-nepoznato/ ) tako da troskova smestaja ne bi bilo. Put bi trajao vise od mesec dana. Ako je neko zainteresovan za ovo putovanje neka se javi,plan putovanja bice ubacen za nekoliko dana tako da ce te moci da vidite detaljno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 171 postova
  • Lokacija: Amsterdam
  • Motocikl: SUZUKI gsxr 750

Ne mogu da verujem da baš niko neće s tobom na tako jednu atraktivnu vožnju. Ja bih rado sa tobom, ali sam nedavno dobio sina, pa mi je život prilično "intenzivan". Pre nego što je žena ostala trudna, planirali smo sličnu, ali malo kraću vožnju uz zadržavanje na Siciliji desetak dana zbog kupanja i sunčanja, ali avaj - eto bebe na putu.

 

Nadam se da ćeš već naći neko društvo za ovu godinu, a ako sledeće odlučiš da ponoviš - javi se.

Srećan put i dobar provod.

Rado ću pročitati putopis koji napišeš po povratku.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 15 postova

Hvala na podrsci druze,do sada se niko nije javio,a ja definitivno krecem u ponedeljak 23.-eg i prema mojim proracunima put bi trajao 53 dana (da se ne zuri i da se kupa i sunca gde god se prodje, a tu su jos i obilasci po velikim gradovima),ali sve zavisi od toga koliko cesto cu da boravim po restoranima pa ce ti troskovi da diktiraju brzinu puta,ali realno je da se svaki drugi treci dan pojede neka corbica, odnosno bolji rucak.U svakom slucaju javljam se kad se vratim i naravno slike ce biti u kvalitetu kao i sa proslog putovanja.

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 402 postova
  • Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna
  • Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s

druze hrabar si ti uhh :))....iskreno se nadam da ce ti se pridruziti jos neko,sam na toliko putovanje,malo mi rizicno...doduse italija i u najgoroj vukojebini ima bar jedan servis zlu netrebalo jel...sve sto mogu da ti kazem je da kad si u blizini Bolonje obavezno javis da te sacekam bar ja ako nema Nese (Balkanlover).sa Igorom(Pronto) ne znam kako stoje stvari,on je u blizini Arezza.samo mi javi odoka koji bi to datum mogao biti pa da te ugostimo malo kod nas,ok!sretan put,ziv bio i navozao se :))

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 6322 postova
  • Lokacija: Vrmdža, Sokobanja
  • Motocikl: konzerviran

Drugare...

Neces se ti corbe najesti u Italiji. Ja evo koliko sam tu ni na 'leba se nisam navikao. Vec sledeceg dana posle kupovine, sa onim sto ostane moz' coveka d' ubijes..... ::)

 

Ne daj da te Vax obeshrabri :D , ali pravo da ti kazem gledajuci onu tvoju (napaku) rutu, u najmanju ruku bi trebalo da se naoruzas strpljenjem. Putovanje u turistickoj sezoni kroz morske gradove i gradice zna dobro da smori...i vozaca i motor. Ne znam koliko je ruta podlozna promeni, ali gomila lepih puteva se nalazi u unutrasnjosti. Ako je prioritet kupanje onda kao da nista nisam rekao

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 15 postova

Lepo je cuti da imam podrsku i tamo,mnogo znaci kada sretnes nekog zemljka u tudjini.Ostavicu vam moj broj mobilnog na koji mi mozete poslati poruke sa vasim adresama i brojevima telefona pa da vas kontaktiram kada budem u blizini.

+38162232869 Zoki

Nisam danas krenuo,krecem sutra 24. oko 9 sati ujutru.

Pozdrav svima pa se u zdravlju vidimo! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja