Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa sajlom gasa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 323 postova

Imam problem sa sajlom gasa, odnosno sa ispadanjem burenceta na vrhu sajle iz lezista na rucki za gas.

Prvo sam pomislio da je problem do ruce posto je taj unutrasnji deo bio od plastike, pa sam kupio nove rucke na kojima je rucka gasa napravljena kompletno iz jednog dela od celika, pa je i taj zljeb u koju se uglavi burence dosta jaci i kvalitetniji.

Medjutim danas se problem ponovio, u sred voznje jednostavno sam izgubio gas (burence je ponovo ispalo).

Kada smo menjali rucku video sam da je burence u dosta losem stanju ali i dalje ima svoj oblik pa mi bas i nije jasno kako ispada.

Sutra cu ponovo sve da vratim na svoje mesto ali to nije resenje kada se problem ponavlja.

Sta bi mogao da uradim i u cemu moze biti problem? Jel neko imao slicne probleme?

Posto su rucke nove, da li bi trebao da menjam samo to burence (ako je moguce) ili kompletnu sajlu? Koliko je to komlikovano....?

Radi se o Harley Davidson Sportsteru 1200 iz 2003g.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 323 postova

Kada smo otvorili videli smo da nije problem u burencetu kao sto sam mislio, vec je jednostavno pukla sajla za gas.

E sad moram da vidim kako to da resim.

Da li moram da trazim komplet originalnu sajlu sa pancir crevom ili mogu negde da odradim samo saju koja je pukla?

Serviser kaze da je sajla "specificna".

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: YAMAHA 850 TDM

Čini mi se da ima negde u Temerinu radionica. Odneseš staru sajlu sa bužirem zajedno i oni ti naprave istu takvu novu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja