zeljko_srb 8 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hteo bi da izniklujem barem felne na crosserici, ili ako je moguce komplet niklovanje tocka? znaci da li bi moglo da se iznikluje felna, sa zbicama, i glavcinom? ili moram da skidam zbice sa gelne i da se zezam sa tim? gde to ima da se radi i koliko bi kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za felne sa zbicama bolja varijanta hromiranje! Nikl je krace traje, ima narav da prska i otpada a posebno na zbicama i to na krossu... Bolje da hromiras i da, za hromiranje je potrebno da skines zbice... U ovoj temi se pricalo o hromiranju: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8355.msg108125#msg108125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je niklovanje i fromiranje isto, jer to je jedinjenje hrom-nikl,...pa neko kaze niklovanje, a neko hromiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nje isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da nije isto,niklovanje je ukrasni sloj koji je meksi dok se hromiranje koristi recimo kod alata i dosta je tvrdji...bar sam ja tako shvatio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro jel zna nekog ko radi ili niklovanje ili hromiranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano Octobar 31, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan DES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...