Disko Nindža 10531 Napisano Jun 18, 2012 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan treba da se ide na putovanje, a ovaj moj auspuh se dernja ko blesav, i da nebi ogluveo do primorja potreban mi je db killer. dakle, kupujem db killer za obican okrugli auspuh , precnik izlazne rupe je 47mm, pa ako neko slucajno ima nesto takvih dimenzija nek ponudi evo slike db killera kakav mi treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 18, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nema ko napraviti db killer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 komada cevi, parče lima, aparat za zavarivanje, šaraf. How hard can it be? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jun 18, 2012 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ma ima ko, ali sto da se zajebavam ako neko vec ima istu stvar, nista me ne kosta da pitam p.s. prevrnuo sam garazu i nemogu nac komad cevi tog precnika jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Jun 21, 2012 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako ce nekom znaciti, nasao sam kod Roberta iz Ade "RACE exhaust" , rade ih od prohroma cena je 800 kinti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...