icatenej 2446 Napisano Jun 17, 2012 Duh Bez Sekire, 1039 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Jinlun Marauder (JL150-5). Jedan cilindar, 150ccm (kao na Keeway Superlight-u ili Kinroadu 150), godište 2005, prešao pojma nemam koliko, kod mene je sad već skoro dve godine i sit sam se sa njim navozao . Motor je kozmetički u sasvim ok stanju, a mehanički rekao bih u odličnom. Motor je vožen i održavan! Prošle godine je promenjen dihtung glave, zamenjene frikcione lamele na kvačilu, stavljeni potpuno novi lančanici i napred i pozadi radi produženja prenosa (napred JT, pozadi AFAM), protočniji filter vazduha i u skladu sa tim dodatno uštelovan karburator (malo veća glavna i pilot dizna itd.), struja kompletno sređena sa svim ovim dodatnim cajgerima (u originalu je imao samo kilometar sat bez pokazivača stepena prenosa), cajger na rezervoaru sa pokazivačem nivoa goriva i svim indikatorima je moj ručni rad na koji sam vrlo ponosan, stavljeni su custom retrovizori i ručice, Bridgestone gume stavljene prošle godine i napred i nazad (stanje se vidi na fotkama, otprilike su na 85%), sajla kvačila promenjena, stavljen nov disk i dvoklipna klješta napred, far je promenjen i stavljen od neke Zastave (išlo je šraf na šraf) i pojma nemam šta sve ne još (ulje i svećice neću da pominjem jer se takve gluposti podrazumevaju)... Uz motor ide još gomila stvari koje sam u međuvremenu kupovao i skupljao: oba sedišta, oba amortizera, potpuno nov i nikad montiran fabrički cajger za pokazivač goriva, ukrasne plastike i hromirani delovi koj su meni bili džidža-bidža, dodatna sajla kvačila, oba originalna lančanika u odličnom stanju, prednji disk korišten ali poptuno u toleranciji leva bočna plastika od Princa sa bravicom i ključem (nisam slikao, ali nema ni ogrebotinu), plastične bisage (isto nisam slikao - leva je kompletna a desnoj je neko otkinuo poklopac u nadi da će naći nešto da ukrade, nakon čega sam stavio ove Moto-Detail kožne bisage), dihtunzi glave i cilindra itd. Od vidnih mana ima ulegnuće na donjem asupuhu koje se vidi na drugoj slici. Auspusi su od Kinroada, malo secnuti i razbušeni tako da se čuju jako lepo (ne previše napadno nego taman). Takve sam ih dobio na motoru kad sam ga kupio. Prethodni vlasnik je imao jedno vreme i ovaj motor i Kinroada i promenio im je izduve. Znači, ulegnuće na donjem auspuhu nije nastalo na ovom motoru kao posledica pada i slično. Takođe ima i ogrebotina na ručicama od mojih provlačenja između zgrade i zida do zgrade (ko svrati da vidi motor samo će mu se kasti ) Motor je na mom imenu, registracija je istekla 31.5. - ako se do kraja meseca nađe kupac dogovorićemo se ili oko produženja registracije i vožnje na ovlašćenje ili oko prenosa, šta ko više voli. Ako se ne nađe kupac, u svakom slučaju ga neću odjavljivati, već ću produžiti registraciju. Svaki delić koji sam pipnuo na motoru dokumentovao sam fotkom ili videom, a isto imam i od prethodnog vlasnika, tako da je poznata kompletna istorija motora od kupovine do danas i kupac će dobiti sav materijal zajedno sa opsežnom servisnom i korisničkom dokumentacijom. Slede sveže fotke od jutros: Nešto od dodatnih delova: Ovako radi far od Zastave Takođe i video snimak napravljen jutros (video je u 720p tako da ga slobodno pustite preko celog ekrana): Cena je 550 EUR za motor i nabrojane dodatne delove. Motor prodajem jer mi treba novac za završetak sređivanja drugog motora, i za pripremu puta u Rumuniju. U tom smislu dolazi u obzir i neka oprema za suprugu (jakna, pantalone, rukavice i slično) uz doplatu... Telefon 065/200-1858. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2446 Napisano Jun 23, 2012 Duh Bez Sekire, 1039 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana je bilo nekoliko interesenata da gledaju motor, pa moram da dam nekoliko napomena. Situacija 1: Potencijalni kupac ovlaš pogleda motor a onda izvadi na sunce 300-400 EUR očekujući da ću po toj ceni dati motor jer mi maše parama ispred nosa sad i odmah... Priča je obavezno "eto mnogo sam zainteresovan za motor al' nemam više"... Nemojte ljudi dolaziti sa tim stavom molim vas. Cena je ta koja je napisana i može da ide dole za max 50-tak evrića ako kupac ne želi ništa od onih dodatnih delova. Situacija 2: Potencijalni kupac kome to treba da bude prvi motor u životu dolazi sa drugarom "koji se razume". I onda kreće serija bisera... Drugar "koji se razume" kaže da nikada nije vozio nikakav čoper/kruzer i pita me za klackalicu na menjaču "šta je to". Prvi put u životu čovek tada i na tom mestu vidi klackalicu a došao je da pogleda tip motora kod koga je klackalica kod pola modela u standardnoj fabričkoj postavci a kod druge polovine kao najčešće skupa dodatna oprema... Zatim me pita za klizač lanca na zadnjoj viljušci "šta je to"?!? Kaže da prvi put u životu vidi klizač lanca?!? Onda se duboko zagleda u lanac i izjavi da je isti "otišao" i kaže drugaru da u tom stanju to ne sme da se vozi. E sad, začkoljica je u tome što je lanac kupljen pre nepunih dva meseca u Komppu i što je do sada prešao manje od 500 km Ja sam ga ostavio malo labavijeg jer kad na motor sednemo ja i supruga (cca 100+60 kg žive vage ) zategne se ceo motor a ne kamoli lanac Na prvoj slici u oglasu se lepo vidi da je lanac opušten. Znači još jednom ponavljam da je na motoru potpuno NOV LANAC. Ne znam kako sam to ispustio da napišem u oglasu ali evo sad ispravljam. U svakom slučaju dotegao sam ga juče za slučaj da mi se pojavi još neki ekspert... Sledeće interesantno pitanje bilo je: "Jesi' ovo ti BUDŽIO znak od Suzuki Maraudera?" Nisam prijatelju... (da se momak potrudio da 2 minuta potroši na Google i ukuca oznaku modela koju sam lepo naveo u oglasu, video bi da je takav fabrički: http://www.bikez.com/motorcycles/jinlun_jl_150-5_2005.php) Pa onda konstatacija da su zadnji amortizeri pretvrdi uz konstataciju da su najverovatnije "malo iscureli" Inače, pozadi je trenutno namešteno prednabijanje opruga na najtvrđe opet zbog toga što često vozim sebe i suprugu... U takvoj postavci, i sa mojih 100 kila kad vozim sam, zna zadnji kraj da poskoči na neravninama a ne kamoli kad sedne neko još lakši. Amortizeri su inače potpuno ispravni. Bilo je još interesantnih pitanja tipa da li sam na kvačilo stavio REPARIRANE frikcione lamele itd, itd, ne mogu više ni da se setim... Bilo je i realnih zamerki na upravljivost - posledica malo jače dotegnute matice ispod gornjeg trougla... U svakom slučaju molim buduće potencijalne kupce da ako dovode nekoga kao "podršku", da taj neko ipak bude u materiji Na kraju još jedan dopuna - pošto treba da uradim ovog leta i izolaciju fasade na mom delu zgrade, u obzir za zamenu dolazi i materijal za izolaciju (stiropor, lepak, mrežica itd...). 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2446 Napisano Jun 26, 2012 Duh Bez Sekire, 1039 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija produžena do 24.06.2013 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2446 Napisano Jul 5, 2012 Duh Bez Sekire, 1039 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motorče otišlo u Niš... Može lock... Budućem vlasniku želim puno sigurnih kilometara i da ga služi kao što je i mene služio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2446 Napisano Jul 6, 2012 Duh Bez Sekire, 1039 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motorče otišlo u Niš... Može lock... Novom vlasniku želim puno sigurnih kilometara i da ga služi kao što je i mene služio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...