Vojkan 189 Napisano Mart 12, 2006 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su ukusi razliciti,da cujem vase misljenje o tome. Isto su godiste,honda je malo jeftinija(oko 1000e) ali ima vise ulaganja (lanac,lancanici,z.guma),kawa je sedi vozi(oko 1400) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam MTX-a ali 80ccm i mogu ti reci da je dobar i ide lepo za tu kubikazu a za Kawu necu nista da ti kazem da ne bi ispalo da te lazem posto stvarno ne znam nista o njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kawa - sedi i vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 13, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam kmx 200 i motor ide odlicno...nisam isprobavao top speed ali ubrzanje je odlicno... Plus je veca kubikaza od honde(jachi),i josh ako je u boljem stanju...kupuj ne razmisljaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...